«Πακέτα αγάπης» από τον ΕΕΣ Μοιρών.

  23 July, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
«Πακέτα αγάπης» από τον ΕΕΣ Μοιρών.

Ακόμα μια πράξη με φιλανθρωπικό πρόσημο από τους Σαμαρείτες

Για τέταρτη φορά το 2019, οι Εθελοντές του Τμήματος Μοιρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού διένειμαν, τις ημέρες από 19 έως 22 Ιουλίου, βασικά είδη διατροφής, συνεχίζοντας έτσι, την προσπάθεια ανακούφισης των καθημερινών αναγκών των οικονομικά αδύνατων συνανθρώπων μας και ιδιαίτερα τις οικογένειες με μικρά παιδιά.
Η προσπάθεια η οποία έχει καθιερωθεί ως θεσμός πραγματοποιείται αρκετές φορές το χρόνο.

Η διανομή εστιάστηκε συνολικά σε σαράντα δύο (42) οικογένειες της ευρύτερης περιοχής της Μεσσαράς. Τα είδη διατροφής γεμάτα αλληλεγγύη και αγάπη προς τον συνάνθρωπο, συλλέχθηκαν πριν την περίοδο των εορτών από τους μαθητές όλων των σχολείων του Δ. Φαιστού αλλά και από τους μαθητές αρκετών σχολείων του Δ. Γόρτυνας (για πρώτη φορά).
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια εκτός των μαθητών αυτών, τους γονείς τους αλλά φυσικά και τους εκπαιδευτικούς για την ευαισθητοποίηση τους και την άριστη συνεργασία μας (σε όλα τα επίπεδα).
Η συλλογή τροφίμων εκτός από τα σχολεία της Μεσσαράς έγινε και από καταστήματα τροφίμων της περιοχής όπου υπήρχε έλλειψη σε ποσότητα και είδη τροφίμων. Οι επιχειρήσεις αυτές θα ανακοινωθούν όλες μαζί στο τέλος της χρονιάς (μαζί και με τις υπόλοιπες που θα κληθούν να βοηθήσουν στο επόμενο χρονικό διάστημα) και λοιπές επιχειρήσεις που στήριξαν με δωρεές και χορηγίες το έργο του Τμήματος Μοιρών του Ε.Ε.Σ.
Η επόμενη προσπάθεια οργανωμένης συλλογής τροφίμων θα γίνει αρχές του φθινοπώρου από άλλα καταστήματα ειδών διατροφής (super markets, φούρνοι κλπ) που συνεχίζουν μα στηρίζουν αδιάκοπα το έργο του ΕΕΣ Μοιρών όλα αυτά τα χρόνια.

Η ανάγκη για προσφορά συνεχίζεται.

Ο Ε.Ε.Σ. Μοιρών καλεί οποιονδήποτε έχει τη δυνατότητα, να συνεισφέρει σε αυτό το μεγάλο έργο, καθώς μοιράζονται πάνω από επτά τόνοι τροφίμων από τον Ε.Ε.Σ. Μοιρών συνολικά κάθε χρόνο σε οικογένειες της Μεσαράς. 
Τα τρόφιμα συγκεντρώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους κάθε Παρασκευή μετά τις 8 το βράδυ στην έδρα του Ε.Ε.Σ., στο παλιό οικοτροφείο αρρένων στις Μοίρες. Οποιοσδήποτε επιθυμεί, μπορεί να επικοινωνήσει με τον Ε.Ε.Σ. Μοιρών και τηλεφωνικά στο 2892023199 κάθε Παρασκευή μετά τις 8 το βράδυ ή στο [email protected]

 

  23 July, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα