Πακιστανικός...εμφύλιος στη Βαγιωνιά

newshub.gr  01 July, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Πακιστανικός...εμφύλιος στη Βαγιωνιά

«Αφόπλισε το μαχαίρι με την κατσούνα»: Τι έγινε στην άγρια συμπλοκή στη Βαγιωνιά!

Σύρραξη υπήρξε χθες στη Βαγιωνιά του Δήμου Γόρτυνας, όταν Πακιστανοί συνεπλάκησαν μεταξύ τους για τα μεροκάματα και τις δουλειές! Μάλιστα η αναστάτωση ήταν τόσο μεγάλη, ώστε από την εκκλησία του χωριού, βγήκαν οι ιερείς και το ποίμνιο, για να δουν τι συμβαίνει έξω από το ναό!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newshub.gr όλα έγιναν χθες το βράδυ, την Παραμονή του εορτασμού των Αγίων Αναργύρων. Στη διάρκεια του Εσπερινου και έξω από το παλιό Αστυνομικό Τμήμα Βαγιωνιάς, είχαν μαζευτεί δύο ομαδες Πακιστανών.

«Ηταν συνολικά περίπου 8 άτομα», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο newshub.gr. Κάποια στιγμή, τα «αίματα άναψαν» και οι Πακιστανοί ξεκίνησαν έναν μεγάλο καυγά. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών κάποια στιγμή τράβηξε μαχαίρι!
Εκεινη τη στιγμή και ως εκ θαύματος, περνούσε ένας κάτοικος του χωριού με το αυτοκίνητο του. Είδε το μαχαίρι και χωρίς να διστάσει κατέβηκε απο το αυτοκίνητο και με μια κατσούνα όρμηξε στον αλλοδαπό που κρατούσε το μαχαιρι, καταφέρνοντας να τον αφοπλίσει!

Την ίδια ώρα, λογω της φασαρίας, οι ιερείς και όσοι ήταν μέσα στην εκκλησία, βγήκαν έξω για να βρεθούν έκπληκτοί μπροστά στη συμπλοκή!

Στο σημειο έπσευσαν ισχυρές δυνάμεις των ΤΑΕ, οι οποίες έδωσαν και τέλος στη συμπλοκή! Συμφωνα με πληροφορίες έγιναν και συλλήψεις.

«Χθες το βράδυ, παραμονή των Αγιων Αναργύρων, έξω από το παλιό ΑΤ της Βαγιωνιάς έγιναν όλα. Γυρω στα 7-8 άτομα, συνεπλάκησαν για τα κουμάντα και τα μεροκάματα. Ευτυχώς που ήταν ένας αυτόπτης μαρτυρας που βγήκε με μια κατσούνα και αφόπλισε τον ενα. Ενώ βγήκε ο κόσμος απο την εκκλησία και τους χώρισαν. Ταυτόχρονα εσπευσαν στο σημείο τα ΤΑΕ των Αγίων Δέκα» σημειώνει αυτόπτης μάρτυρας 

 

newshub.gr  01 July, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα