“Πάλεψε” για την υγεία του ο καλλιτέχνης Μάνος Παπαδάκης

  21 November, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
“Πάλεψε” για την υγεία του ο καλλιτέχνης Μάνος Παπαδάκης

Πολύ καιρό θα κάνει να ξεπεράσει τον εφιάλτη που βίωσε ο γνωστός καλλιτέχνης Μάνος Παπαδάκης καθώς από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε να δίνει το δικό του αγώνα στο νοσοκομείο για να ξεπεράσει ένα αιφνίδιο πρόβλημα υγείας.

Όλα ξεκίνησαν όταν την περασμένη Παρασκευή λιποθύμησε και ήταν η αρχή του τέλους για την περιπέτειά του. Για να αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο να πρόκειται για κάτι σοβαρό, απευθύνθηκε στο νοσοκομείο όπου όμως δεν εντοπίστηκε κάτι ανησυχητικό, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Εσπευσμένα εισήχθη στο Βενιζέλειο

Τις επόμενες ώρες αισθάνθηκε αδιαθεσία και υπήρξε ραγδαία επιδείνωση στην κατάσταση της υγείας του. Τελικά αναγκάστηκε να απευθυνθεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου έγινε εισαγωγή και μάλιστα εσπευσμένα, αφού όπως διαπιστώθηκε παρουσίασε αιμορραγία του πεπτικού συστήματος.

Μετά από ημέρες νοσηλείας και με την αγωνία των δικών του ανθρώπων να κορυφώνεται, τελικά ο γνωστός καλλιτέχνης πήρε το πολυπόθητο εξιτήριο. Ό ίδιος ευχαρίστησε τους γιατρούς της Β' παθολογικής του Βενιζελείου  και το προσωπικό καθώς καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες και διαχειρίζονται πολύ δύσκολα περιστατικά παρά τις δυσκολίες.

ΠΗΓΗ: neakriti.gr

 

Ο Μάνος Παπαδάκης έκανε γνωστή την περιπέτεια της υγείας του μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook, στην οποία αναφέρει:

Μετά από ένα σοβαρό περιστατικό υγείας ,που μου συνέβη την Παρασκευή και που είχε αίσιο τέλος ,θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάζονται τόσο σκληρά στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης και ειδικά τους γιατρούς και τις νοσοκόμες στα έκτακτα περιστατικά και την Β παθολογική κλινική ,άνθρωποι που δίνουν όλο τους το είναι! Υπεργιατροί και υπεράνθρωποι ...δεν είναι τυχαίο που οι επιστήμονές μας διακρίνονται παντού στον κόσμο..."μαθαίνουν" στα δύσκολα με τόσο πενιχρά μέσα... να είστε όλοι καλά!

 

Η συντακτική ομάδα του Mesaralive.gr εύχεται στο Μάνο Παπαδάκη να είναι «σιδερένιος» .

 

  21 November, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα