Πάμε θερινό σινεμά με «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» στον Πρινιά!

mesaralive.gr  01 August, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Πάμε θερινό σινεμά με «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» στον Πρινιά!

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία το Θερινό Σινεμά από το Σύλλογο ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»!

Φέτος μάλιστα εκτός από την Φανερωμένη, θα πραγματοποιηθεί προβολή ταινίας και στο νέο παράρτημα του Συλλόγου στον Πρινιά σήμερα Τετάρτη 1 Αυγούστου!

Όσοι βρεθούν απόψε το βράδυ στο παράρτημα του συλλόγου στον Πρινιά, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ταινία  «Το τελευταίο σημείωμα».

.Λίγα λόγια για την ταινία: Η αληθινή ιστορία του 34χρονου Ναπολέοντα Σουκατζίδη, ο οποίος εκτελούσε χρέη διερμηνέα για τον Γερμανό διοικητή του στρατοπέδου Χαϊδαρίου Καρλ Φίσερ και ήταν ένας από τους 200 αγωνιστές οι οποίοι εκτελέστηκαν στην Καισαριανή την 1η Μαΐου 1944.

 

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Δευτέρα 6 Αυγούστου Ελληνική Ταινία «Τζαμάικα» στη Φανερωμένη

Λίγα λόγια για την ταινία: Ο Άκης, οικογενειάρχης ταξιτζής με πολλά χρέη, και ο Τίμος, μποέμ και γνωστός τηλεπαρουσιαστής, ήταν δύο δεμένα μεταξύ τους αδέρφια, τα οποία απομάκρυνε πριν από χρόνια μια παρεξήγηση. Ο θάνατος της μητέρας τους δεν στέκεται αφορμή για να τα ξαναβρούν, όμως η ζωή είναι γεμάτη ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις…

Δευτέρα 13 Αυγούστου Παιδική Ταινία «Αρχηγός από κούνια» στη Φανερωμένη

Λίγα λόγια για την ταινία: Ο επτάχρονος Τιμ ζει μια υπέροχη οικογενειακή ζωή, μέχρι που αποκτά ένα καινούργιο αδερφάκι, το οποίο φτάνει στο σπίτι με ταξί, ντυμένο με κοστούμι και κρατώντας χαρτοφύλακα. Και όλα μπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν διαπιστώνει πως στην πραγματικότητα πρόκειται για πράκτορα σε μυστική αποστολή.

Δευτέρα 20 Αυγούστου Ελληνική ταινία «Το τελευταίο σημείωμα» στη Φανερωμένη

Λίγα λόγια για την ταινία: Η αληθινή ιστορία του 34χρονου Ναπολέοντα Σουκατζίδη, ο οποίος εκτελούσε χρέη διερμηνέα για τον Γερμανό διοικητή του στρατοπέδου Χαϊδαρίου Καρλ Φίσερ και ήταν ένας από τους 200 αγωνιστές οι οποίοι εκτελέστηκαν στην Καισαριανή την 1η Μαΐου 1944.

 

Δευτέρα 27 Αυγούστου Παιδική Ταινία «Κοκο» στη Φανερωμένη

Λίγα λόγια για την ταινία: Λόγω μιας παλιάς, «αμαρτωλής» ιστορίας, εδώ και γενιές η οικογένεια του μικρού Μιγκέλ απαγορεύει κάθε ενασχόληση των μελών της με τη μουσική. Εκείνος όμως θέλει να γίνει κιθαρίστας, πάθος το οποίο θα τον οδηγήσει στη Χώρα των Προγόνων και θα τον βάλει σε θανάσιμους μπελάδες. Να υπενθυμίσουμε ότι η είσοδος είναι δωρεάν ενώ τις ημέρες που υπάρχει προβολή παιδικής ταινίας,  κλόουν διασκεδάζει από τις 7 τους μικρούς φίλους του Συλλόγου.  Ώρα έναρξης προβολής 9 το βράδυ.

 

mesaralive.gr  01 August, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα