Πανέ: 20 συνταγές για τραγανές, χρυσαφένιες και ζουμερές κρεατομπουκιές
Αν υπάρχει ένας τρόπος να μετατρέψετε ένα απλό κομμάτι κρέατος σε ένα ακαταμάχητο πιάτο, αυτός είναι το σωστό πανάρισμα. Είναι μια τεχνική που μπορεί να μας εγγυηθεί ένα πολύ νόστιμο αποτέλεσμα, αρκεί να γίνει σωστά. Παρακάτω θα βρείτε 20 δοκιμασμένες συνταγές και πολλές συμβουλές και μυστικά για να πετύχετε ζουμερές, χρυσαφένιες μπουκιές και μεγάλα κομμάτια γεμάτα γεύση, στο τηγάνι και στον φούρνο – από παναρισμένο κοτόπουλο, μπριζόλες και συκώτι, μέχρι πολίτικα κεφτεδάκια πανέ και γλυκάδια με τραγανή κρούστα, κι από τη διάσημη κοτολέτα μιλανέζε μέχρι το αυθεντικό βιενέζικο σνίτσελ.
Δείτε επίσης
- Δημογραφική κατάρρευση της Ελλάδας: Άδεια θρανία, κενά στρατόπεδα και έλλειψη εργαζομένων
- Το Oλοκαύτωμα της Μονής Αρκαδίου – Η τελευταία πράξη του δράματος
- Κεφτεδάκια γιουβέτσι
- Το «τρίγωνο» που ενοχλεί την Άγκυρα: Τι κρύβει η «Νηρηίς» νότια της Κρήτης
- Πότε είναι η Black Friday 2025 -Ο Νοέμβριος φέρνει «χρυσές» ευκαιρίες στην αγορά





