Πανελλήνιος Διαγωνισμός της ΧΟΝ

mesaralive.gr  17 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Πανελλήνιος Διαγωνισμός της ΧΟΝ

Η χαρισματική καλλιτέχνιδα κα Χαρά Σκαρπαθιωτάκη συμμετείχε στον Πανελλήνιο διαγωνισμό τραγουδιού που οργανώθηκε από την Χορωδία & Ορχήστρα Νέων ιδρυθείσα από τον Στέφανο Λέκκα.

 Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον Πειραιά στις 13 Απριλίου 2019. Η κα Χαρά Σκαρπαθιωτάκη διακρίθηκε και δέχτηκε με περισσή συγκίνηση τον Έπαινο - Βραβείο.

Η κα Σκαρπαθιωτάκη πλημμυρισμένη από συναισθήματα χαράς κι ευγνωμοσύνης θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τους συνεργάτες που την οδήγησαν στη βράβευση της προσπάθειάς  της.

«Μεγάλη μου τιμή να συνεργαστώ μ' αυτούς τους ογκόλιθους της μουσικής παράδοσης Γιώργο Αλεβίζο και Τζίνα Κάλλη, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της ΧΟΝ. Πολλή δουλειά, σκληρή η προετοιμασία μου από πολλούς ειδήμονες..... δυνατές οι στιγμές, πολλές οι συγκινήσεις.....τελικά έχει δίκιο ο αγαπημένος μου φίλος Αντώνης Φραγκιαδάκης, ο καλλιτέχνης δεν είναι αυτό που νομίζουμε! 
Ευχαριστώ πολύ τον Δάσκαλο μου Ανδρέα Γιακουμάκη, την Σκηνοθέτη και ενδυματολόγο Μαρία Βασιλάκη, τους φίλους μου: Νίκο Κουνδουράκη, Μαρία Στρατιδάκη, Κατερίνα Μαριολάκη, την Ιωάννα.....το Βασίλη, το Στέλιο, την Άννα-Μαρία, τη Ζαχαρένια, κι όλους αυτούς που ήταν μαζί μου εμψυχώνοντας με όλο αυτό τον καιρό της προετοιμασίας... μα πάνω απ’ όλα ευχαριστώ τα παιδιά μου και χαίρομαι που κατάφερα τελικά να τα κάνω να νιώσουν υπερήφανα για τη μάνα τους»!!!

Κι όπως αναφέρει στο σχετικό σχόλιο του ο κος Αλεβίζος Γιώργος:

«Τα -ταξίδια- στη ζωή μας έχουν ποικίλες μορφές άλλοτε μοναχικά κι άλλοτε με συνταξιδιώτες. Η τιμή είναι και  δικιά μας ώστε να μας διαλέξεις συμπορευτές σου. Το αποτέλεσμα είναι βραβείο ψυχής και για εμάς, που πλέον είσαι μέσα στην καρδιά μας».

 

Κι από μας θερμά συγχαρητήρια με την ευχή και σ ‘ανώτερα.

 

mesaralive.gr  17 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα