Παραδόθηκε στο ΚΥ Μοιρών ο νέος εξοπλισμός οδοντιατρείου (Φωτογραφίες)

mesaralive.gr  21 January, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Παραδόθηκε στο ΚΥ Μοιρών ο νέος εξοπλισμός οδοντιατρείου (Φωτογραφίες)

Φώτο: mesaralive

Παραδόθηκε χθες το απόγευμα από τον Ροταριανό Όμιλο ΗΡΑΚΛΕΙΟ –CANDIA, στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, ο νέος εξοπλισμός οδοντιατρείου.

Τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την παραπάνω ευγενική δωρεά συγκεντρώθηκαν στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν την ροταριανή χρονιά 2014-2015, προεδρίας Γιάννη Σαμνιώτη. Στη σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, παρόν ήταν ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γιώργος Αρμουτάκης, η Αντιδήμαρχος κ. Ελένη Τιτάκη, η Διευθύντρια του ΚΥ Μοιρών κ. Κατερίνα Τσικαλά, η Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΚΥ Μοιρών κ. Μαρία Πότση,  γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και αντιπροσωπεία του Ροταριανού Ομίλου Ηράκλειο - CANDIA με επικεφαλής τον Πρόεδρό του κ. Νίκο Φλυτζανή,  αλλά και τον προηγούμενο πρόεδρο κ. Γιάννη Σαμνιώτη, στη θητεία του οποίου μπήκε ο στόχος για την δωρεά του εξοπλισμού στο ΚΥ Μοιρών.

Σε δηλώσεις του στο mesaralive.gr o Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Candia κ. Νίκος Φλυτζανής, σημείωσε μεταξύ άλλων «Με μεγάλη χαρά βρισκόμαστε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών,  τα μέλη του ομίλου μας  για να κάνουμε την τυπική παράδοση του εξοπλισμού του οδοντιατρείου του ΚΥ Μοιρών. Ένα στόχο που είχαμε βάλει επί προεδρίας του Σαμνιώτη Γιάννη και τον υλοποιήσαμε παρά τις αντίξοες  συνθήκες που επικρατούν. Το ΡΟΤΑΡΥ είναι μια μεγάλη παγκόσμια ανθρωπιστική οργάνωση , έχει στον επίκεντρό του τον άνθρωπο και αυτό κάνουμε κι εμείς τώρα με αυτή τη δωρεά στο ΚΥ Μοιρών».

Από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Σαμνιώτης πρώην πρόεδρος του Ομίλου στη θητεία του οποίου μπήκε ο στόχος για την συγκεκριμένη δωρεά στο ΚΥ Μοιρών, εξέφρασε τη χαρά του για την επίτευξη του στόχου που είχε μπει την χρονιά 2014-2015 όταν ήταν πρόεδρος και πρόσθεσε. «Όταν σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα έργο στη Μεσαρά το οποίο θα ήταν χρήσιμο για ένα μεγάλο μέρος της τοπικής κοινωνίας, επισκέφθηκε τον τότε Διοικητή της ΔΥΠΕ κ. Αντώνη Γρηγοράκη. Τον ρώτησα τη γνώμη του για το τι ήταν πιο μεγάλης σημασίας. Εκείνος επικοινώνησε με τον κ. Γιάννη Μαράκη τον συνάδελφο και καταλάβαμε ότι  υπήρχε ένα πολύ παλιό μηχάνημα στο οδοντιατρείο και ότι υπήρχε ανάγκη για ένα καινούργιο. Έτσι μπήκε η ιδέα και έγινε πραγματικότητα. Το ΡΟΤΑΡΥ είναι μια διεθνής ομάδα εθελοντών η οποία προσφέρει ανθρωπιστικό έργο.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γιώργος Αρμουτάκης  ευχαρίστησε τον  Ροταριανό Όμιλος Candia, τονίζοντας  «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχής που κάποιοι άνθρωποι  μας σκέφτονται γιατί το κράτος μας έχει ξεχάσει. Βλέπουν ότι η Μεσαρά  αν και πλούσιο μέρος έχει πολλές ελλείψεις σε πολλά πράγματα. Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα και αισθανόμαστε ευγνώμονες γι΄ αυτή την δωρεά».

Ο  οδοντίατρος κ. Γιάννης Μαράκης σε δηλώσεις του στο mesaralive.gr ευχαρίστησε το Ροταριανό Όμιλο για την προσφορά του αναφέροντας, «Ευχαριστούμε για την πολύ καλή προσφορά  που μας έκαναν, και η οποία ήταν απαραίτητη για το Κέντρο Υγείας Μοιρών. Είναι το καλύτερο κομμάτι που θα μπορούσε να έρθει στο ΚΥ αυτός ο εξοπλισμός που ήρθε στο Κέντρο Υγείας χάρη στην ευγενική προσφορά αυτού του δραστήριου και ενεργού συλλόγου».

 

mesaralive.gr  21 January, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα