Παραιτήθηκε και εγγράφως ο Νίκος Παπουτσάκης από το συνδιασμο Αρμουτάκη

/mesaralive.gr  02 April, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Παραιτήθηκε και εγγράφως ο Νίκος Παπουτσάκης από το συνδιασμο Αρμουτάκη

Και εγγράφως υπέβαλε την Παρασκευή την παραίτησή του από το συνδιασμό Αρμουτάκη ο πρώην αντιδήμαρχος Τυμπακίου Νίκος Παπουτσάκης

Αναλυτικά στην παραίτησή του αναφέρει:

«Κύριε Δήμαρχε και κύριε Πρόεδρε, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα του Δ.Σ έχω να σας δηλώσω τα εξής: Σας στήριξα να γίνετε Δήμαρχος του Δήμου Φαιστού γιατί πίστευα ότι πρώτη προτεραιότητα θα ήταν η ισορροπία του Δήμου. Παρ΄ όλες τις καταστάσεις που αντιμετωπίσαμε στην αρχή, κυρίως την αποστελέχωση του Δήμου και την αδυναμία έγκρισης προϋπολογισμού και σεις και όλα τα στελέχη προσπάθησαν για να ισορροπήσει η κατάσταση. Αλλά στην πορεία διαπιστώσαμε εγώ και πολλοί άλλοι ότι αργά και σταθερά συγκεντρώσετε όλες τις αρμοδιότητες και αποφάσεις μια συγκεκριμένη ομάδα που διαχρονικά σας ακολούθησε.  Ένα χαρακτηριστικό είναι το Διοικητικό Συμβούλιο των ΔΕΥΑ Φαιστού το οποίο δεν έχει κανένα εκπρόσωπο στο Διοικητικό Συμβούλιο από την  Δημοτική Ενότητα Τυμπακίου. Σαν αντιπολίτευση και προεκλογικά είχατε πει ότι θα μπορούσε να μεταφερθεί και η συγκεκριμένη υπηρεσία και στην Ενότητα.

Όσον αφορά την ΔΕΠΑΦ (Σφαγεία) στην αλλαγή του Αντιπροέδρου σας ζήτησα να τοποθετηθεί κάποιος από την Ενότητα. Με δικαιολογία την ποσόστωση όλο το Διοικητικό δεν εκπροσωπείται από τη Δημοτική Ενότητα Τυμπακίου.

Για όλους αυτούς τους λόγους αποχωρώ από την παράταξη σας και γίνομαι ανεξάρτητος Δημοτικός  Σύμβουλος και γνώμονας μου θα είναι το συμφέρον του Δήμου και η εύρυθμη λειτουργία του. Σας προτρέπω να επανεξετάσετε πολιτικές γιατί έχετε ακόμα αρκετό χρόνο μπροστά σας να αποδείξετε ότι λειτουργείτε ισόρροπα για όλο το Δήμο.

Μετά Τιμής, Ν. Παπουτσάκης».

 

/mesaralive.gr  02 April, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα