Παραμένει σημείο «καρμανιόλα» η Πομπιανή διασταύρωση

mesaralive.gr  28 August, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Παραμένει σημείο «καρμανιόλα» η Πομπιανή διασταύρωση

φωτο:mesaralive.gr

Αγανάκτηση αλλά και προβληματισμό, δημιουργεί η Πομπιανή διασταύρωση στις Μοίρες, εκεί που ενώνονται οι οδοί 28η Οκτωβρίου και Κόρακα, ένα σημείο που εδώ και χρόνια αποτελεί πραγματική «καρμανιόλα» για τους οδηγούς, χωρίς να έχει βρεθεί μια καίρια λύση που θα απαλλάξει από τον κίνδυνο τροχαίων ατυχημάτων.

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο συγκεκριμένο σημείο έχουν συμβεί τροχαία δυστυχήματα, με σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ αρκετές φορές τα αυτοκίνητα έχουν μπει μέσα σε καταστήματα σπάζοντας τις τζαμαρίες.

Η επικινδυνότητα, όπως καταγγέλλει αναγνώστης του mesaralive.gr οφείλεται στην μη λειτουργία των φαναριών τα οποία  μπορεί να τοποθετήθηκαν πριν από αρκετά χρόνια σε μια προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος, ωστόσο ούτε και τότε δόθηκε λύση, ενώ σήμερα στέκουν εκεί σβηστά και….εντελώς άχρηστα. Επίσης όπως λέει η σήμανση που υπάρχει είναι ελλιπής.

Οι επισκέπτες κυρίως που έρχονται από την πλευρά της Πόμπιας δεν γνωρίζουν την επικινδυνότητα του σημείου και με δεδομένο ότι ο συγκεκριμένος δρόμος, διασταυρώνεται με δρόμο πολύ συχνής κυκλοφορίας όπως είναι η 28η Οκτωβρίου, η διέλευση των οχημάτων των επισκεπτών χωρίς να σταματήσουν στο STOP που υπάρχει και μάλιστα επί δύο, δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις.

Βέβαια όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, δεν είναι λίγες οι φορές που αυτοκίνητα «κρύβουν» τις πινακίδες σήμανσης, εμποδίζοντας τους οδηγούς να τις δουν εγκαίρως, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συνθήκες τροχαίου ατυχήματος και να μπαίνει σε κίνδυνο η ζωή οδηγών που κινούνται επί της 28ης Οκτωβρίου. 

«Αυτό που χρειάζεται είναι να μπει ικανή  προειδοποιητική σήμανση και επιτέλους να τοποθετηθούν φανάρια πολύ πριν τη διασταύρωση και πάνω στη διασταύρωση ώστε να φαίνονται από μακριά και φυσικά να ανάβουν έστω πορτοκαλί.

Ας τα δουν όλα αυτά οι υπεύθυνοι και επιτέλους ας κάνουν κάτι, για να μη θρηνήσουμε θύματα….

Φαντάζεστε να περνάει κάποιο παιδί με ποδήλατο από τη διασταύρωση και να βγει αυτοκίνητο από τον Πομπιανό δρόμο;

Καλύτερα να προλάβουμε το κακό κάνοντας κάποιες απλές ενέργειες» λέει ο αναγνώστης του mesaralive.gr.

 

mesaralive.gr  28 August, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα