Παρόν και στο Festos European C1 Paracycling Cup 2015, ο Ε.Ε.Σ. Μοιρών

mesaralive.gr  12 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Παρόν και στο Festos European C1 Paracycling Cup 2015, ο Ε.Ε.Σ. Μοιρών

Με τη συμμετοχή έξι χωρών και συνολικά 104 αθλητών και συνοδών, πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης το περασμένο Σαββατοκύριακο 9-10 Μαΐου, στο αεροδρόμιο Τυμπακίου, το «Festos European C1 Paracycling Cup 2015″.

Στη διοργάνωση της Κρήτης που δίνει βαθμούς ενόψει των παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίο,  συμμετείχαν οι Μ. Βρετανία, Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία και Ελλάδα. Παράλληλα διεξήχθη και το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου, με τη συμμετοχή 17 Ελληνικών Σωματείων.

 Το «Festos European C1 Paracycling Cup 2015″ βρίσκεται στο επίσημο καλαντάρι της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ποδηλασίας (UCI), γίνεται υπό την αιγίδα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες.

Εκεί παρόντες ήταν και τις δύο ημέρες διεξαγωγής των αγώνων οι Εθελοντές Σαμαρείτες, Διασώστες και Ναυαγοσώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μοιρών για την υγειονομική κάλυψη των αγώνων με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ και ιατρικού προσωπικού που βρίσκονταν εκεί.

Οι αγώνες που πραγματοποιήθηκαν:

1) Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας ΑΜΕΑ

2) ΠανευρωπαΙκοί αγώνες ποδηλάτου αθλητών ΑΜΕΑ

3) Αγώνες κατάταξης Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ποδηλασίας ΑΜΕΑ

 

Το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ποδηλασίας Δρόμου για αθλητές με αναπηρία διοργανώθηκε με την υποστήριξη της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίας, του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ «Τάλως», του Συλλόγου Γονέων Φίλων ΑμεΑ Ν. Κρήτης «Το Μέλλον», του Δήμου Φαιστού με την έγκριση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και της Περιφέρειας Κρήτης  και την στήριξη των φορέων του forum “Οδηγούμε με ασφάλεια” με τη συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου, Πιτσιδίων, Γαλιάς, του Συλλόγου Γυναικών Γαλιάς.

 

mesaralive.gr  12 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα