Πεντάχρονος μόνος ξημερώματα στα Πιτσίδια

mesaralive.gr  11 August, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Πεντάχρονος μόνος ξημερώματα στα Πιτσίδια

Φωτο:babyradio.gr

Την κινητοποίηση των τοπικών φορέων, της αστυνομίας , της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου και του Βοήθεια στο Σπίτι Τυμπακίου, προκάλεσε ένα πεντάχρονο αγόρι το οποίο βγήκε στο δρόμο κλαίγοντας και ψάχνοντας τη μητέρα του…

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μητέρα με το μικρό αγόρι, έχουν εγκατασταθεί – όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- την τελευταία τριετία στα Πιτσίδια και κατάγονται από περιοχή εκτός Κρήτης.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν μια παρέα νεαρών που καθόταν σε καφενείο των Πιτσιδίων, περίπου στις τρεις τα ξημερώματα, είδε ξαφνικά μπροστά της ένα μικρό αγοράκι να κλαίει και να αναζητά τη μητέρα του.

Οι νεαροί εξεπλάγησαν ωστόσο πήραν τον μικρό και τον οδήγησαν στο σπίτι του προσπαθώντας να βρουν τη μητέρα του, ενώ ενημέρωσαν και την αστυνομία.

Στη συνέχεια ξύπνησαν και τον πρόεδρο των Πιτσιδίων και η αναζήτηση συνεχίστηκε, χωρίς αποτέλεσμα.

Η παρέα των νεαρών μαζί με τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Καρανδινό, φρόντισαν τον μικρό ο οποίος  κάποια στιγμή σταμάτησε να κλαίει και αποκοιμήθηκε.

Στο μεταξύ έφτασε και περιπολικό της αστυνομίας στο σημείο, ενώ λίγες ώρες αργότερα και αφού είχε ξημερώσει εμφανίστηκε και η μητέρα, λέγοντας ότι… κοιμόταν στην ταράτσα του σπιτιού και δεν είχε αντιληφθεί την απομάκρυνση  του μικρού από το σπίτι…

Για όλα αυτά ενημερώθηκε από τις πρώτες ώρες η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου αλλά και το Βοήθεια στο Σπίτι Τυμπακίου το οποίο βρέθηκε από την αρχή κοντά στο πεντάχρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα η υπόθεση πήρε το δρόμο  της δικαιοσύνης….

 

mesaralive.gr  11 August, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα