Περηφάνια! Ιστορική άνοδος του ΑΟΤ στη Γ΄Εθνική!

  05 June, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΓΝΩΜΕΣ
Περηφάνια! Ιστορική άνοδος του ΑΟΤ στη Γ΄Εθνική!

Ο ΑΟΤ ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Αγία Παρασκευή και γιορτάζει την άνοδο στην Γ’ Εθνική!

Στα πρώτα λεπτά, η Αγία Παρασκευή είχε δύο καλές στιγμές, με τον Ψαραδέλλη, χωρίς να ανησυχήσει ο Δημαράκης. Ο ΑΟΤ είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο 23′, όταν μετά από σέντρα του Κουρουθιανάκη, ο Παραθύρας πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι του Παπαγεωργίου! Και στο 29′ άνοιξε το σκορ! Σέντρα από τα δεξιά του Κουρουθιανάκη, βρήκε τον Παπαδάκη και εκείνος ανοίγει το σκορ για τον ΑΟΤ!

Το γκολ έδωσε ψυχολογία στους παίκτες του Μιχάλη Κουτεντάκη με τον Ζαφείρη στο 43′ να χάνει τεράστια ευκαιρία για το 2-0! Στις καθυστερήσεις, η τελευταία φάση του ημιχρόνου για τον ΑΟΤ, με τον Κουρουθιανάκη να εκτελεί ένα φάουλ, να βρίσκει τον Τριάντη ο οποίος με ένα εξαιρετικό σκορ έστειλε την μπάλα έλαχιστα πάνω από το δοκάρια!

Στην επανάληψη, στην πρώτη καλή στιγμή η Αγία Παρασκευή ισοφαρίζει. Στο 54΄κέρδισε πέναλτι μετά από άτσαλο μαρκάρισμα του Βρεττού. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σφακιανάκης, ο οποίος νίκησε τον Δημαράκη για το 1-1! Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τις δύο ομάδες να θέλουν να κρατήσουν τον βαθμό, καθώς με αυτό το αποτέλεσμα ανεβαίνουν και οι δύο στην Γ΄Εθνική. Στα τελευταία λεπτά οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερο ποδόσφαιρο, χωρίς ωστόσο να γίνει η μεγάλη φάση. Ο διαιτητής σφύριξε την λήξη, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται από του χρόνου στην Γ’ Εθνική!!

Στο γήπεδο, εκτός από τους περήφανους φανατικούς οπαδούς του ΑΟΤ, βρέθηκαν ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟΤ: Δημαράκης, Γιαννακάκης (46′ Χαλκιαδάκης), Κουρουθιανάκης, Γερακιός, Βρεττός, Τριάντης (78′ Παπαδομανωλάκης), Ζαφείρης (72′ Σκαντζάκης), Τσακάνι, Παπαδάκης (46′ Καρταλιανάκης), Φραγκιαδουλάκης, Παραθύρας (82′ Φουντουλάκης)

Αγία Παρασκευή: Παπαγεωργίου, Κόλιας, Χατζίου, Τριανταφυλλίδης (46′ Μπολής), Μήτσης, Σφακιανάκης (60′ Πολίτης), Ψαραδέλλης, Φάρκωνας, Κραψίτης, Μπουτσίκαρης, Καραγιάννης (75′ Σταμούλης)

7η αγωνιστική – τελευταία
Αστέρας Περάματος – Απόλλων Αγ. Ιωάννη 4-1

Τυμπάκι – Αγ. Παρασκευή 1-1

Ελλάς Ποντίων – Βύζας Μεγάρων 1-4

Ρεπό: Νίκη Σητείας

Βαθμολογία

1.Αγία Παρασκευή 11 (18-5)
2.Βύζας Μεγάρων 11 (14-4)
3.ΑΟ Τυμπακίου 11 (7-5)
4.Ελλάς Ποντίων 10 (11-9)
5.Απόλλων Αγ. Ιωάννη 7 (6-13)
6.Αστέρας Περάματος 6 (6-19)
7.Νίκη Σητείας 3 (1-8)

 

  05 June, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΓΝΩΜΕΣ