Περιφέρεια Κρήτης: Γαλαζοπράσινη στήριξη σε Αρναουτάκη-Ανακοινώνει υποψήφιο ο ΣΥΡΙΖΑ

  24 July, 2023 ΑΡΘΡΑ
Περιφέρεια Κρήτης: Γαλαζοπράσινη στήριξη σε Αρναουτάκη-Ανακοινώνει υποψήφιο ο ΣΥΡΙΖΑ

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση στήριξης απο τη Νέα Δημοκρατία στον Σταύρο Αρναουτάκη για την εκ νέου διεκδίκηση της Περιφέρειας Κρήτης, έρχεται η απόφαση του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.

Όπως ανακοινώθηκε, με απόφαση της επιτροπής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ανακοινώνει τη στήριξη του στους κάτωθι επικεφαλής των συνδυασμών σε έξι Περιφέρειες:

-Γιάννης Σγουρός για την Περιφέρεια Αττικής

-Σταύρος Αρναουτάκης για την Περιφέρεια Κρήτης

-Χρήστος Παπαστεργίου για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

-Γεωργία Ζεμπιλιάδου για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

-Στέφανος Ζούμπας για την Περιφέρεια Ηπείρου

-Νικηφόρος Παπανικόλας για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Ανακοινώνει τον εκλεκτό ο ΣΥΡΙΖΑ

Ονόματα ακούστηκαν πολλά! Και του Σταθάκη, και του Αρναουτάκη, και του Κουράκη και του Δανέλλη. Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ από την Κρήτη ήταν για τον Δανέλλη. Τώρα πολλοί μετρούν και ξαναμετρούν κουκκιά και δε βγαίνουν. Η υποψηφιότητα Δανέλλη εφόσον ανακοινωθεί δημιουργεί πρόβλημα σε δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τοπικά, που είναι με τον Σταύρο Αρναουτάκη. Πρόβλημα και για τον Ζάχαρη και τον Παπαδεράκη. Θα πρέπει να επιλέξουν αν θα είναι με τον υποψήφιο της Ν.Δ. ή με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα, Δευτέρα ή Τρίτη, το θέμα θα κλείσει και θα υπάρξουν και ανακοινώσεις για την υποψηφιότητα που τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιλέξει για την Περιφέρεια Κρήτης!

 

  24 July, 2023 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα