Πέθανε αιφνιδίως η 30χρονη δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά

mesaralive.gr  19 August, 2018 ΑΡΘΡΑ
Πέθανε αιφνιδίως η 30χρονη δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά

Θλίψη σκόρπισε στη δημοσιογραφική κοινότητα της χώρας ο θάνατος της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά, η οποία «έφυγε» ξαφνικά σε ηλικία 30 ετών. Μεταξύ άλλων εργάστηκε ως παρουσιάστρια στους τηλεοπτικούς σταθμούς Epsilon και Extra 3.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για διάτρηση στομάχου, χωρίς ωστόσο μέχρι τώρα να έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες.

Η Νατάσα γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου του 1988 και ζούσε στην Αθήνα. Οι σπουδές της έγιναν στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου φοίτησε στο τμήμα Οικονομικών, αλλά εν τέλει την κέρδισε ο χώρος της δημοσιογραφίας.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ «τη δημοσιογραφική της πορεία ξεκίνησε το 2006 στην εφημερίδα «ΧΩΡΑ», ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στο ελεύθερο ρεπορτάζ της εφημερίδας «FINAΝCIAL BOX». Παράλληλα, απασχολήθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα σε ένθετο της εφημερίδας «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ», ενώ από το Μάιο του 2007 και επί σειρά ετών, δούλεψε στον Τ/Σ «EXTRA 3», όπου παρουσίαζε το βραδινό δελτίο ειδήσεων. Τελευταία της συνεργασία έμελλε να είναι ο Τ/Σ «EPSILON TV», στον οποίον η άτυχη συνάδελφος εργαζόταν το τελευταίο διάστημα».

«Η Νατάσα Βαρελά υπήρξε μία ικανή και ταλαντούχα δημοσιογράφος, που, στον σύντομο βίο της, επέδειξε δημιουργικότητα, συνέπεια και εργατικότητα. Είναι άδικο να χάνονται από τη ζωή νέοι άνθρωποι χωρίς να προλάβουν να γευτούν τους καρπούς των προσπαθειών τους», σημειώνει.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ΕΣΗΕΑ «συλλυπείται την οικογένειά της και αποχαιρετά την αδικοχαμένη συνάδελφο, η οποία έφυγε τόσο πρόωρα και ξαφνικά από τη ζωή».

 

mesaralive.gr  19 August, 2018 ΑΡΘΡΑ