Πέθανε η τραγουδίστρια των Roxette Μαρί Φρέντρικσον

  10 December, 2019 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Πέθανε η τραγουδίστρια των Roxette Μαρί Φρέντρικσον

Έφυγε τη Δευτέρα από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών η Μαρί Φρέντρισκον, πασίγνωστη τραγουδίστρια των Roxette που μεσουράνησαν στα 80s και στα 90s.

Μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, που έδειχνε αρχικά να κερδίζει, η Μαρί Φρέντρικσον, η διάσημη τραγουδίστρια των Roxette έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα σε ηλικία 61 ετών.

Η Σουηδέζα ερμηνεύτρια μαζί με τον Περ Γκέσλε συνέθεσαν ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα όλων των εποχών και έγιναν γνωστοί σε όλο τον πλανήτη.

To 2002 η Φρέντρικσον κατέρρευσε στο μπάνιο του σπιτιού της και μετά από ιατρικές εξετάσεις διαγνώστηκε με όγκο στο πίσω μέρος του κρανίου της.

Εκανε επέμβαση και σειρά χημειοθεραπειών και επέστρεψε στο μουσικό στερέωμα το 2004, ακμαία και δυνατή και αφού είχε τιμηθεί ακόμα και από το βασιλιά της Σουηδίας.

Το θάνατό της, που προήλθε από μετάσταση του καρκίνου. ανακοίνωσε την Τρίτη το πρωί ο σύζυγός της και τα δύο της παιδιά. Η κηδεία της θα γίνει σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο όπως ήδη ανακοινώθηκε.

Η υπέροχη φωνή της Φρέντρικσον και τα έξυπνα τραγούδια των Roxette "έντυσαν" χιλιάδες παιδικά πάρτι κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 80 και του 90.

Ποιος άλλωστε δεν έχει τραγουδήσει το Spending my time, το Listen to your heart, το The Look και τα άλλα πασίγνωστα κομμάτια της σουηδικής μπάντας.

Η Φρέντρισκον ήταν ένα πλάσμα της μουσικής. Επαιζε πιάνο και πλήκτρα, διέθετε εξαιρετική φωνή

Απολαύστε μερικά από αυτά

 

  10 December, 2019 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα