
Ο Bill Withers, ο άνθρωπος – εικόνισμα της R n B, που έγραψε πολλά από τα διασημότερα και ομορφότερα τραγούδια στον κόσμο πέθανε σε ηλικία 81 ετών. Ο δημιουργός του “Lean On Me,” του “Ain’t No Sunshine” και του “Lovely Day,” πέθανε μετά από καρδιολογικές επιπλοκές.
Ο Bill Withers ο οποίος είχε κερδίσει τρία βραβεία Grammy πέθανε την περασμένη Δευτέρα.
«Είμαστε συγκλονισμένοι από τον χαμό του αγαπημένου μας και αφοσιωμένου συζύγου και πατέρα. Ένας μοναχικός άνθρωπος με μια διάθεση να ενώσει όλο τον κόσμο με την ποίησή του και την μουσική του. Μιλούσε πάντα με ειλικρίνεια στους ανθρώπους και τους ένωνε», τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της οικογένειας.
Τονίζουν ακόμα ότι η μουσική του ανήκει σε όλο τον κόσμο και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε προσευχόμαστε να προσφέρει παρηγοριά στους θαυμαστές του και στους αγαπημένους τους.
Δείτε επίσης
- Η Μοσάντ επιβεβαιώνει ότι ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός
- Ερντογάν: «Άτοπη και δίχως νόημα η ανησυχία της Ελλάδας για τα βήματα που κάνουμε στην άμυνα»
- Η Γερμανία σχεδιάζει εξάμηνη εθελοντική στρατιωτική θητεία, αναφέρουν πηγές
- Β. Μακεδονία:καμία αναφορά σε «μακεδονική εθνική ταυτότητα και γλώσσα» στην ευρωπαϊκή έκθεση προόδου
- Εκθαμβωτική γιορτή στη Νάπολη: Γιορτάζουν την ίδρυσή τους από τους Έλληνες - Δείτε εικόνες