Πηγε να τον σκοτώσει για τα καρπούζια - Παραδόθηκε ο δράστης

  05 August, 2018 ΑΡΘΡΑ
Πηγε να τον σκοτώσει για τα καρπούζια - Παραδόθηκε ο δράστης

Στις αστυνομικές αρχές παραδόθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 46χρονος ιδιοκτήτης περιβολιού στην περιοχή των Βουτών Ηρακλείου, που φέρεται να πυροβόλησε τα ξημερώματα του Σαββάτου εναντίον δύο 17χρονων, τραυματίζοντας σοβαρά τον ένα.


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 46χρονος φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι αναγκάστηκε να πυροβολήσει για να προστατεύσει την περιουσία του, καθώς οι δύο ανήλικοι, επιβαίνοντας σε αγροτικό αυτοκίνητο "εισέβαλαν" στο 15 στρεμμάτων μποστάνι και άρχισαν να το καταστρέφουν με το όχημα. 

Η πλευρά του ιδιοκτήτη υποστηρίζει επίσης ότι οι νεαροί είχαν "επισκεφθεί" και προ ημερών το χώρο και έγιναν αντιληπτοί από τον 46χρονο, ο οποίος τους κυνήγησε αλλά δεν κατάφερε να τους πιάσει. Ωστόσο τους διεμήνυσε να μην επιχειρήσουν ξανά να μπουν στην περιουσία του, κάτι που οι δύο ανήλικοι φαίνεται να αγνόησαν...

Μάλιστα πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι η "εξόρμησή" τους στο μποστάνι τα ξημερώματα του Σαββάτου έγινε μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε πανηγύρι του χωριού τους. 

Ο ιδιοκτήτης του περιβολιού αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ ο 17χρονος που τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου

 

cretalive.gr

 

  05 August, 2018 ΑΡΘΡΑ