Πήρε αυτό που άξιζε! Ευρώπη τέλος για τον Ολυμπιακό..

  05 April, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Πήρε αυτό που άξιζε! Ευρώπη τέλος για τον Ολυμπιακό..

Η Ζαλγκίρις νίκησε τη Ρεάλ 93-86 στη Μαδρίτη και άφησε έξω τον Ολυμπιακό από τα playoffs της EuroLeague. Άξιος της μοίρας του. Φιλικού χαρακτήρα πλέον το ματς κόντρα στη Νταρουσάφακα.

Η φετινή σεζόν για τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη έφτασε στο τέλος της! Η ΖαλγκίριςΚάουνας έκανε την έκπληξη, νίκησε την Ρεάλ 93-86 στη Μαδρίτη και εξασφάλισε την πρόκριση της (πέρασε σαν όγδοη) στα playoffs της διοργάνωσης.

Αντίπαλος της θα είναι η Φενέρμπαχτσε. Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους απέκλεισε τους "ερυθρόλευκους" από τα προημιτελικά του θεσμού, κάτι που συμβαίνει για την ομάδα του Πειραιά για δεύτερη φορά (έγινε και το 2016) τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Άξιος της μοίρας του ο Ολυμπιακός, καθώς ενώ έλεγχε την κατάσταση και κρατούσε στα χέρια του το ενδεχόμενο πρόκρισης, στις δύο τελευταίες αγωνιστικές... αυτοκτόνησε. Ηττήθηκε τόσο από την Γκραν Κανάρια στην Ισπανία, όσο και από την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ, με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο να εξαρτάται από τα... κέφια των άλλων ομάδων.

Νωρίτερα, τόσο η ΤΣΣΚΑ, όσο και η Αναντολού Εφές, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, καθώς επικράτησαν κόντρα σε Μπασκόνια (82-78) και Αρμάνι Μιλάνο (101-95) αντίστοιχα, αλλά οι Λιθουανοί στη συνέχεια κατόρθωσαν και πήραν το "διπλό" πρόκρισης μέσα στη Μαδρίτη επί της (αδιάφορης) Ρεάλ.

 

  05 April, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα