Πήρε την πρόκριση ο ΑΟΤυμπακίου!

mesaralive.gr  04 September, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Πήρε την πρόκριση ο ΑΟΤυμπακίου!

Φώτο: mesaralive.gr

H ομάδα του ΑΟΤυμπακίου βγήκε νικήτρια στην ενδοοικογενειάκη μάχη κόντρα στην Πυργιώτισα καθώς επικράτησε με 0-3.

Τα γκόλ για τους τυπικά φιλοξενούμενους τα πέτυχαν οι Νιολάκης στο 33′ και στο 63΄και ο Χριστοδουλάκης Γιώργος στο 39′ . Ο ίδιος είχε δοκάρι στο 10.

Οι νεαροί παίκτες της Πυργιώτισας πάρα την ήττα, παρουσίασαν μια πολύ καλή εικόνα και έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

 

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

10΄Κεφαλιά Χριστοδουλάκη Γιώργου η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι

33′ Σέντρα Γαργανουράκη κεφαλιά Νιολάκης η μπαλα στα δίκτυα 0-1

39΄Σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή του Χριστοδουλάκη Γ 0-2

63΄Ο Νιολάκης με κεφαλιά κρέμασε τον τερματοφύλακα της Πυργιώτισσας και ανέβασε το δείχτη του σκορ σε 0-3

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πυργιώτισσα: Γρηγοράκης, Λενίδακης, Μανουσάκης, Γκλεζάκος, Στρατιδάκης, Μπέρμπερι, Αυγενάκης(55 Σαριδάκης) , Μακριδάκης, Τζινίκα, Καρταλιαννάκης, Κιόσα (83΄Χριστοδουλάκης)

ΑΟΤυμπακίου: Κωνσταντουλάκης, Γαργανουράκης, Στρακαντούνος, Τριάντης, Χριστοδουλάκης Γιωργ., Νιολάκης, Χριστοδουλακης Γιάννης, Άλλα, Ναβραζίδης, Ντάλας, Μαρακομιχελάκης

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Δήλωση έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης κυπέλλου ανάμεσα στην Πυργιώτισσα και τον ΑΟΤ ο προπονητής των ομάδων του Τυμπακίου Νίκος Ίσσαρης.

Αναλυτικά ο κ. Ίσσαρης δήλωσε:

Σήμερα υπήρξα μάρτυρας σε ένα σπάνιο γεγονός, Οι παίκτες του ΑΟΤ να κατευθύνουν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και να βοηθούν τα παιδιά της Πυργιώτισσας στο πως να μαρκάρουν σωστά, στο πως να εκτελούν σωστά τις οδηγίες του προπονητή και άλλα πολλά. Πολύ ωραία αλλά και συγκινητική εικόνα. Να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και να τονίσω πως εάν και οι δύο πλευρές συνεχίσουν έτσι μόνο θετικά θα αποκομίσουμε. Τέλος αγωνιστικά το παιχνίδι κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα, με την Πυργιώτισσα να αμύνεται και να κυκλοφορεί πολύ ωραία την μπάλα αλλά με δυσκολία να μπορεί να διεισδύσει και τον ΑΟΤ να κερδίζει μονομαχίες όπως ήταν αναμενόμενο όπου έτσι σχεδόν ήρθαν και τα γκολ, Περισσότερο έμεινα ευχαριστημένος με την προσπάθεια της Πυργιώτισσας.

 

mesaralive.gr  04 September, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα