Πήρε το Μεσσαρίτικο ντέρμπι ο ΑΟΤ!

Του Μάνου Κασαπάκη  26 February, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Πήρε το Μεσσαρίτικο ντέρμπι ο ΑΟΤ!

Σε ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι, με παρουσία πάρα πολύ κόσμου στο δημοτικό στάδιο Μοιρών, ο ΑΟΤ επικράτησε με σκορ 0-2 των Μοιρών βάφοντας "ασπρόμαυρο" το μεσσαρίτικο ντέρμπι!

Οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Κουτεντάκη παρά το γεγονός πως έμειναν με 10 ποδοσφαιρστές από το 24ο λεπτό, λόγω δεύτερης κίτρινης, ήταν πιστοί στο πλάνο τους και πήραν το τρίποντο.

Το σκορ για την ομάδα του Τυμπακίου άνοιξε ο Κουρουθιανάκης στο 30ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για το 0-1, σκορ που ήταν και ημιχρόνου.

Λίγο αργότερα ευκαιρία για τις Μοίρες με το σουτ του Φραγκιαδάκη να αποκρούεται από τον Σπανό.

Στην επανάληψη, ο ΑΟΤ αν και με δέκα ήταν καλύτερος και είχε τον έλεγχο.

Το γκολ που έδωσε αέρα δυο τερμάτων στους "ασπρόμαυρους" σημείωσε στο 70ο λεπτό ο Τριάντης με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή γράφοντας το τελικό 0-2.

Μετά την  νίκη αυτή το Τυμπάκι σκαρφάλωσε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς, ενώ οι Μοίρες βρίσκονται με τους ίδιους βαθμούς στην 6η θέση.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΜΟΙΡΕΣ: Σωπασής, Φραγκιαδάκης, Παρθενιάδης (82' Καργάκης Α.), Καλεμάκης, Φανουράκης, Κιόρι, Καργάκης (70' Παπαδιός), Μόντι, Προβιδάκης, Ηλιάκης, Κεφάκης

ΑΟΤ: Σπανός, Χαλκιαδάκης, Κουρουθιανάκης, Χριστοδουλάκης Γιω., Μπριλάκης, Φλορένς, Τριάντης, Αναγνωστάκης (75' Παπαδάκης), Χριστοδουλάκης Γ. (85' Σκουτέλης), Κοροέννε (83' Κουτεντάκης), Γιαννακάκης

 

Του Μάνου Κασαπάκη  26 February, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα