Πιτσιρικάδες έχουν βάλει «στόχο» τους λαμπτήρες φωτισμού και στο Τυμπάκι

mesaralive.gr  06 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Πιτσιρικάδες έχουν βάλει «στόχο» τους λαμπτήρες φωτισμού και στο Τυμπάκι

Φωτο: rpn.gr

Μετά το Πετροκεφάλι και τους λαμπτήρες φωτισμού που έσπασε παρέα παιδιών στο θεατράκι του χωριού – ένα θέμα που ανέδειξε το mesaralive.gr- η «μόδα» της «εναλλακτικής διασκέδασης» για τα πιτσιρίκια, περνά και από το Τυμπάκι.

Αναστατωμένοι οι κάτοικοι ζητούν λύσεις στο πρόβλημα που δημιουργεί μια ομάδα παιδιών – από οικογένειες οικονομικών μεταναστών αναφέρουν οι πληροφορίες- η οποία δεν αφήνει λάμπα για λάμπα πάνω στους στύλους του δημοτικού φωτισμού.

«Κάνουν τη βόλτα τους και στοχεύουν τις λάμπες με αποτέλεσμα να βυθίζουν στο σκοτάδι ολόκληρες γειτονιές» λένε κάτοικοι που καταγγέλλουν την όλη αυτή κατάσταση τονίζοντας ότι αυτά τα παιδιά θα πρέπει οι οικογένειές τους να τα μαζέψουν γιατί δημιουργούν προβλήματα. 

Το σημαντικό πάντως σε αυτού του είδους τις περιπτώσεις που νεαρά παιδιά προβαίνουν σε ζημιές και βανδαλισμούς, είναι πρώτα απ΄ όλα ότι την ευθύνη φέρει η οικογένεια η οποία είναι αναγκαίο να συνετίσει τα παιδιά ώστε να καταναλώνουν την «θέρμη» της εφηβείας σε άλλου είδους ασχολίες.

 

mesaralive.gr  06 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα