Play out: “Χρυσός” βαθμός για τον ΟΦΗ στη Ριζούπολη (HL)

  10 April, 2021 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Play out: “Χρυσός” βαθμός για τον ΟΦΗ στη Ριζούπολη (HL)

Κάθε βαθμός που κερδίζεται στη μάχη των πλέι άουτ για την παραμονή στη Super League ισοδυναμεί με... χρυσάφι. Ο ΟΦΗ μολονότι καιγόταν για τη νίκη, ακόμη και με την ισοπαλία που απέσπασε στην έδρα του Απόλλωνα με 0-0, απέσπασε έναν υπερπολύτιμο βαθμό που τον φέρνει στο +3 από τον προτελευταίο Παναιτωλικό και στο +4 από την ουραγό ΑΕΛ. Παράλληλα, η Ελαφρά Ταξιαρχία που έφτασε τους 30 βαθμούς νιώθει ακόμη πιο άνετα καθώς βρίσκεται στο +9 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο, δεν είχε καλό ρυθμό, ενώ ελάχιστες ήταν και οι φάσεις που έγιναν και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Ο Απόλλων είχε μια ελαφρά υπεροχή που όμως δεν μετουσιώθηκε σε κάποιο γκολ. Από την άλλη, ο ΟΦΗ δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα στην άμυνά του, ούτε όμως μπόρεσε και να απειλήσει με αποτέλεσμα η ισοπαλία να έρθει ως φυσικό επακόλουθο της συνολικής εικόνας του αγώνα.

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Χουχούμης (86' Ρώσση), Λισγάρας, Ντομίνγκεθ, Μπαξεβανίδης, Σλίβκα, Φατιόν, Κόλ (86' Λαγός), Μπεντινέλι, Ιωαννίδης (69' Ντάουντα), Μαρκ Φερνάντεθ (86' Μουνιέ).

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Βούρος, Διαμαντής, Μαρινάκης, Λυμπεράκης, Σακόρ, Μεγιάδο, Σολίς (66' Νοικοκυράκης), Ντε Γκουζμάν (56' Μπαλογιάννης), Στούρτζεον (81' Ουές), Σαρδινέρο.

 

  10 April, 2021 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα