Πλημμύρισε με παιδικές φωνές ο Αρχαιολογικός χώρος της Γόρτυνας

mesaralive.gr  11 April, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Πλημμύρισε με παιδικές φωνές ο Αρχαιολογικός χώρος της Γόρτυνας

Πλημμύρισε ο αρχαιολογικός χώρος της Γόρτυνας από παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Αγίων Δέκα . Παιδικές φωνές παντού και όλα περίμεναν την κ. Αθηνά Σφακάκη να τα ξεναγήσει.

Τα συνόδεψαν αρκετοί δάσκαλοι οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια έχουν αποδείξει με την στάση τους και τις πράξεις τους, την αγάπη τους για την Γόρτυνα. Υπεύθυνη η δασκάλα κ.Λενακάκη Μαρία.

Ξεκινώντας η κ. Αθηνά Σφακάκη την ξενάγηση μεταξύ των άλλων είπε: Εσείς παιδιά αύριο θα τελειώσετε το σχολείο, θα γίνετε φοιτητές, θα πάτε φαντάροι, θα ταξιδέψετε... Εσείς πρέπει να αισθάνεστε λίγο παραπάνω υπερήφανοι από άλλους Κρητικούς , γιατί εσείς ζείτε στην Γόρτυνα, πατάτε τα χρώματά της. Όπου και να βρεθείτε λοιπόν ,μην παραλείψετε να μιλήσετε για αυτήν . Τα παραπάνω αναφέρει σε ανάρτησή της στο  λογαριασμό της στο facebook η κ. Ρένα Τυλλιανάκη, ευχαριστώντας την κ.  Αθηνά για την όμορφη ξενάγηση! Επίσης ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές των Ε' & Στ' τάξεων του Δημοτικού σχολείου Αγίων Δέκα, ευχαριστούν  θερμά την κ. Αθηνά Σφακάκη για την καταπληκτική ξενάγηση που έκανε στα παιδιά, στον αρχαιολογικό χώρο της Γόρτυνας

 

mesaralive.gr  11 April, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ