Πλούσια δράση από τους  Εθελοντές του  Ε.Ε.Σ Μοιρών

mesaralive.gr  23 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Πλούσια δράση από τους  Εθελοντές του  Ε.Ε.Σ Μοιρών

Φωτο: mesaralive.gr

Πλούσια ήταν η δράση των Εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μοιρών την εβδομάδα που πέρασε.

Γεωργική Έκθεση

Οι πύλες της 16ης Γεωργικής Έκθεσης Μεσαράς στους Βώρρους άνοιξαν την περασμένη Πέμπτη 19 Ιουλίου ώστε να υποδεχθούν εκατοντάδες επισκέπτες, καθώς έχει καταξιωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του Δήμου Φαιστού, αλλά και ολόκληρης της Κρήτης. 

Παρών ήταν και το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μοιρών, τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών με δικό του περίπτερο, έως και την Κυριακή 20 Ιουλίου, ύστερα από κάλεσμα των διοργανωτών.

Έκτακτη αιμοδοσία

Θετική ήταν η ανταπόκριση των Μεσαριτών στο κάλεσμα για την έκτακτη αιμοδοσία η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Απριλίου από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Μοιρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η έκτακτη αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε για την αποκατάσταση της υγείας του συντοπίτη μας, Παπαδάκη Μανώλη από τους Αγίους Δέκα ,ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματά στην Αθήνα. Συγκεντρώθηκαν αρκετές  φιάλες αίμα γεγονός που αποδεικνύει την ευαισθητοποίηση των πολιτών καθώς η εθελοντική αιμοδοσία για τον συνάνθρωπο είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης.

Βραδιές κινηματογράφου Συλλόγου ΑμεΑ «Το μέλλον»

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Συλόγου  ΑμεΑ ¨Το Μέλλον¨ με τις καθιερωμένες ημέρες κινηματογράφου. Εκεί ήταν και οι Εθελοντές Σαμαρείτες Μοιρών όπως και σε κάθε εκδήλωση του Συλλόγου, να καλύψουν υγειονομικά την εκδήλωση.

 

mesaralive.gr  23 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα