Πλούσιος απολογισμός τριετίας από «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

mesaralive.gr  29 November, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Πλούσιος απολογισμός τριετίας από «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

mesaralive.gr

Αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους πλέον δραστήριους συλλόγους της Μεσαράς, επιτελώντας κοινωνικό έργο. Οι δράσεις του αγκαλιάζονται από την τοπική κοινωνία που αναγνωρίζει την προσφορά του.

Ο λόγος για το Σύλλογο ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», που πρόσφατα πραγματοποίησε εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου με το Μανώλη Στεφανουδάκη να ανανεώνει τη θητεία του στη θέση του προέδρου. Κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας πραγματοποιήθηκε και απολογισμός του απερχόμενου ΔΣ. Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου «Η όλη διαδικασία των εκλογών ήταν πλήρως συντεταγμένη με το καταστατικό λειτουργίας του Συλλόγου το οποίο και ορίζει πριν την διεξαγωγή εκλογών τον απολογισμό του κατά την προηγηθείσα τριετία Διοικητικού Συμβουλίου.

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο  αποτελούμενο από τους  Μανώλη Στεφανουδάκη ως  πρόεδρο, Γιάννη Πρατικάκη ως αντιπρόεδρο, Αντώνη Κουτεντάκη ως γενικό γραμματέα, Ἀγγέλα Σπιθάκη ως ταμία και  π. Νεκτάριο Χουστουλάκη,  Γιάννη Κουκουλάκη και Ελευθερία Τζανάκη ως  μέλη, από τον Σεπτέμβριο του 2012 μέχρι την 15η Νοεμβρίου κατάφερε τα εξής:

Το στήσιμο ράμπας στις παραλίες των Ματάλων και του Καλαμακίου ως συνέχεια της προσπάθειας μετατροπής των παραλιών σε προσβάσιμες αρχής γενομένης από τον Κόκκινο Πύργο.

Την   ανακαίνιση και αναμόρφωση των κτηρίων του πρώην δημοτικού σχολείου Φανερωμένης όπου και η έδρα πλέον του Συλλόγου- με στεγανοποίηση των κτηρίων στρώσιμο της αυλής με γρασίδι, δημιουργία πλήρως εξοπλισμένων αιθουσών για φυσιοθεραπεία, εργοθεραπεία και λογοθεραπεία καθώς και για τις κατασκευές του Συλλόγου που πωλούνται στα παζάρια.

Οργάνωση δύο θεατρικών παραστάσεων σε συνεργασία με το Θεατρικό Εργαστήρι Αγίας Βαρβάρας

Λειτουργία δωρεάν θερινού κινηματογράφου

Διεξαγωγή παζαριών τα Χριστούγεννα και το Πάσχα για την κάλυψη των εξόδων του Συλλόγου

Διοργάνωση σε συνεργασία με το Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Μοιρών το  ΠΑΑΠΑΗΚ Πόμπιας και το ΕΕΕΕΚ Τυμπακίου,  της εκδήλωσης  για τους ανθρώπους με αναπηρία ετησίως κατά την 3η Δεκεμβρίου

Διοργάνωση ημερίδων με θέμα «Ας μιλήσουμε για τα παιδιά μας στο Πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού στις Μοίρες

 

Προγράμματα θεραπευτικής κολύμβησης κατά τους θερινούς μήνες και προγράμματα στίβου όλο το έτος προς τα μέλη του Συλλόγου

Διαμόρφωση και αναβάθμιση αποδυτηρίων του Συλλόγου στο Στάδιο «Μανώλης Στεφανουδάκης» στις Μοίρες

Τα μέλη τα απερχόμενου ΔΣ τα οποία κατά την συντριπτική τους πλειοψηφία εκλέχτηκαν και ως μέλη του νέου, εκφράζουν θερμά ευχαριστώ προς όλους, αφού γνωρίζουν πς ότι έγινε κατά την απερχόμενη τριετία δεν είναι έργο δικό τους αλλά αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου που έχει αγκαλιάσει το Σύλλογο για την οποία αγάπη παρακαλούν να μη στερέψει ώστε να συνεχίζουν με σθένος και κουράγιο το έργο τους και κατά αυτή την τριετία».

 

mesaralive.gr  29 November, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα