Ποδοσφαιρικός αγώνας για τη στήριξη των σεισμοπαθών της Αλβανίας

  11 December, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Ποδοσφαιρικός αγώνας για τη στήριξη των σεισμοπαθών της Αλβανίας

Κάλεσμα για στήριξη των δοκιμαζόμενων από τον ισχυρό σεισμό Αλβανών απευθύνουν οι διοργανωτές του ποδοσφαιρικού αγώνα που θα διεξαχθεί αυριο, στις 21.00 στο Lido Soccer.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται:

Ελάτε να προσφέρουμε λίγη χαρά και βοήθεια στους γείτονες μας οι οποίοι ζουν δυσάρεστες στιγμές μετά καταστροφικό σεισμό που έγινε πριν μερικές μέρες.

Θα πραγματοποιηθεί αγώνας της ομάδας Παλαιμάχων Μικτής Ηρακλείου με φιλική συμμετοχή παλαιμάχων διεθνών Ελλήνων ποδοσφαιριστών εναντίον της ένωσης Αλβανών Ηρακλείου / Ποδοσφαιρική ομάδα ILIRIA. 

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο LIDO SOCCER την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 στις 21.00.

Μαζί θα αγωνιστούν οι κύριοι Σάββας Κωφίδης,  Αλέξης Αλεξούδης, Κώστας Κιάσσος, Περικλής Παπαπαναγής και πολλοί ακόμα .

Όσοι  παρακολουθήσουν το παιχνίδι μπορούν να φέρουν τρόφιμα μακράς διάρκεια, είδη πρώτης ανάγκης και υγιεινής ώστε να μαζέψουμε όσα περισσότερα γίνεται και να τα στείλουμε σε οικογένειες που έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη.

Επίσης,  την μέρα διεξαγωγής του αγώνα 12/12/2019 μπορούν όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν και δεν έχουν την δυνατότητα να παραβρεθούν στο LIDO SOCCER την ώρα διεξαγωγής του αγώνα, να παραδώσουν προϊόντα στα  Super Market  ΜΑΧ  ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ της Αλικαρνασσού και της Παραλιακής στα Καμίνια στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

 

  11 December, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα