Ποδοσφαιρικός αγώνας για τη στήριξη των σεισμοπαθών της Αλβανίας

Κάλεσμα για στήριξη των δοκιμαζόμενων από τον ισχυρό σεισμό Αλβανών απευθύνουν οι διοργανωτές του ποδοσφαιρικού αγώνα που θα διεξαχθεί αυριο, στις 21.00 στο Lido Soccer.
Σε ανακοίνωση αναφέρεται:
Ελάτε να προσφέρουμε λίγη χαρά και βοήθεια στους γείτονες μας οι οποίοι ζουν δυσάρεστες στιγμές μετά καταστροφικό σεισμό που έγινε πριν μερικές μέρες.
Θα πραγματοποιηθεί αγώνας της ομάδας Παλαιμάχων Μικτής Ηρακλείου με φιλική συμμετοχή παλαιμάχων διεθνών Ελλήνων ποδοσφαιριστών εναντίον της ένωσης Αλβανών Ηρακλείου / Ποδοσφαιρική ομάδα ILIRIA.
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο LIDO SOCCER την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 στις 21.00.
Μαζί θα αγωνιστούν οι κύριοι Σάββας Κωφίδης, Αλέξης Αλεξούδης, Κώστας Κιάσσος, Περικλής Παπαπαναγής και πολλοί ακόμα .
Όσοι παρακολουθήσουν το παιχνίδι μπορούν να φέρουν τρόφιμα μακράς διάρκεια, είδη πρώτης ανάγκης και υγιεινής ώστε να μαζέψουμε όσα περισσότερα γίνεται και να τα στείλουμε σε οικογένειες που έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη.
Επίσης, την μέρα διεξαγωγής του αγώνα 12/12/2019 μπορούν όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν και δεν έχουν την δυνατότητα να παραβρεθούν στο LIDO SOCCER την ώρα διεξαγωγής του αγώνα, να παραδώσουν προϊόντα στα Super Market ΜΑΧ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ της Αλικαρνασσού και της Παραλιακής στα Καμίνια στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
Δείτε επίσης
- Πορσωρινή λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου Ζαρού στο σχολείο λόγω εργασιών
- Ξεκινά τη θερινή λειτουργία του το Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Φαιστού
- ΕΠΑΛ Μοιρών: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονια
- Υπό έλεγχο η φωτιά στον Τσίγκουνα
- Νέα πυρκαγιά στη Μεσαρά, και πάλι στον Τσίγκουνα που κάηκε πριν 4 μέρες