Ποδόσφαιρο: Κακή μέρα για τις ομάδες στην Ευρώπη

  10 November, 2023 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Ποδόσφαιρο: Κακή μέρα για τις ομάδες στην Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός έλεγχε το παιχνίδι απέναντι στη Γουέστ Χαμ έως το 74ο λεπτό, στην αναμέτρηση του Λονδίνου για την 4η αγωνιστική στον Α΄ όμιλο του Europa League.

Στο σημείο εκείνο όμως ο Πακετά σκόραρε το 1-0 που έμελλε να μείνει ως το τέλος, αφού στο 86΄ οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία, όταν η κεφαλιά του Καμαρά κατέληξε στο δοκάρι του Φαμπιάνκσι.

Την ίδια ώρα η Φράιμπουργκ έφτανε εύκολα στο 5-0 απέναντι στην Μπάτσκα Τοπόλα και έφτασε στους 9 βαθμούς, όσους έχουν και οι Άγγλοι, ενώ ο Ολυμπιακός έμεινε στους 4 και οι Σέρβοι στον έναν.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό και να κρατήσει τους γηπεδούχους μακριά από υποσχόμενες και απειλητικές φάσεις, με μόνο ψεγάδι κάποιες χαμένες μονομαχίες στον αέρα στις στημένες μπάλες. Με τριάδα στη μεσαία γραμμή, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τρεξίματα και κάλυπταν χώρους αλλά η κυκλοφορία της μπάλας στιγματιζόταν από τις αρκετές λάθος πάσες.

Η πρώτη αξιομνημόνευτη στιγμή του αγώνα καταγράφηκε στο 13ο λεπτό, όταν ο Μπενραχμά βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή και αριστερά, έπιασε τεχνικό σουτ και ο Πασχαλάκης έδιωξε σε κόρνερ. Στο 16΄ μια κεφαλιά του Μπόουεν πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Ολυμπιακού, ενώ στο 32΄ νέο σουτ του Μπενραχμά απέκρουσε δύσκολα ο Πασχαλάκης.

Στο 34΄ μια κεφαλιά του Αγκέρ έφυγε δίπλα από το δοκάρι, για να απειλήσει για πρώτη φορά ο Ολυμπιακός στο 35΄, με τον Ορτέγκα να πλαγιοκοπεί από αριστερά και να γυρίζει την μπάλα στον Ποντένσε, που αστόχησε από θέση βολής.

Στις αρχές του β΄ ημιχρόνου ο Ολυμπιακός απείλησε για δεύτερη φορά, όταν ο Φορτούνης έφυγε στην αντεπίθεση, πάτησε στην περιοχή και σούταρε άστοχα με το αριστερό στο 51΄. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 65΄, με τον Μπόουεν να κάνει γυρίζει για τον Γουόρντ-Πράους από αριστερά, που σούταρε αμαρκάριστος από το όριο της περιοχής και ο Πασχαλάκης μπλόκαρε.

Τελικά, το σκορ στο «London Stadium» άνοιξε στο 74΄, όταν ο Γουόρντ-Πράους έκανε την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού και ο Πακετά σκόραρε. Αρχικά ο βοηθός σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ, αλλά με την παρέμβαση του VAR το γκολ μέτρησε.

Αμέσως ο Μαρτίνεθ πέρασε στο παιχνίδι Σκάρπα και Μασούρα για να κάνει πιο επιθετικό τον Ολυμπιακό, που είχε τη μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στην ισοφάριση στο 86΄ αλλά στάθηκε άτυχος, καθώς η κεφαλιά του Καμαρά κατέληξε στο δοκάρι του Φαμπιάνκσι, ενώ στο 88΄ ο Ροντινέι πάτησε περιοχή, έφερε την μπάλα στο αριστερό αλλά αστόχησε.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ματέι Γιουνγκ (Σλοβενία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Άλβαρες, Κούντους - Ποντένσε, Πορόζο

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (Nτέβιντ Μόγιες): Φαμπιάνσκι, Τσούφαλ, Μαυροπάνος, Αγκέρ, Έμερσον, Μπενραχμά (84΄ Κορνέ), Γουόρντ-Πράους, Άλβαρες (80΄ Σούτσεκ), Πακετά, Κούντους, Μπόουεν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Πορόζο, Ρέτσος, Ορτέγκα, Έσε, Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος (76΄ Σκάρπα), Ποντένσε (76΄ Μασούρας), Φορτούνης, Γιόβετιτς (56΄ Ελ Κααμπί).

Έλειψε το γκολ απο την ΑΕΚ

Την ήττα με 2-0 από τη Μαρσέιγ γνώρισε η ΑΕΚ στην OPAP Arena, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Europa League. Έτσι, η ελληνική ομάδα παραμένει στην τρίτη θέση του ομίλου με 4 βαθμούς, πίσω από τη Μαρσέιγ (8) και τη Μπράιτον (7) την οποία πρέπει να νικήσει οπωσδήποτε την επόμενη αγωνιστική (30/11) στο ίδιο γήπεδο για να ελπίζει σε πρόκριση. Τα γκολ πέτυχαν ο Μπεμπά στο 25΄ και ο Σαρ στο 90+3΄.

Με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα ο Αλμέιδα στηρίχτηκε για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλο βαθμό στην εμπειρία. Η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε ματς-καρμπόν με το ματς της Μασσαλίας, με τους Γάλλους να κυριαρχούν και να προηγούνται δίκαια στο πρώτο ημίχρονο και την Ένωση να βγάζει πολύ περισσότερη ενέργεια στο ξεκίνημα του δεύτερου. Η Μαρσέιγ έχασε απίθανη ευκαιρία με τον Βιτίνια, ο οποίος «κλώτσησε αέρα» από την ασίστ του Εντιαγέ και με εξουδετερωμένη όλη την άμυνα της ΑΕΚ στο 17΄. Στο 25΄ από κόρνερ του Κλος ο Μπεμπά σηκώθηκε ψηλότερα απ΄όλους και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Λίγο έλειψε από πανομοιότυπη φάση να δεχθεί κι άλλο γκολ η ΑΕΚ, όταν στο 33΄ ο Λότι εκτέλεσε το κόρνερ και ξανά ο Μπεμπά έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Αθανασιάδης απέκρουσε. Γενικά η Μαρσέιγ δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα να επιβάλει το ρυθμό της και να διατηρήσει το προβάδισμα. Όλα αυτά μέχρι την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου. Η ΑΕΚ εμφανίστηκε μεταμορφωμένη και «στρίμωξε» τους Γάλλους. Έπρεπε να ισοφαρίσει στο 51΄ σε εξ επαφής κεφαλιά του Λιβάι Γκαρσία μετά από σέντρα του Άμραμπατ, όμως ο 25χρονος στράικερ «σημάδεψε» τον Λόπεθ, ο οποίος λίγα λεπτά αργότερα (54΄) επενέβη καθοριστικά και στο σουτ του Γκατσίνοβιτς μέσα από την περιοχή. 
Στο 63΄ ο Αθανασιάδης έσωσε σίγουρο γκολ με ενστικτώδη απόκρουση στην προσπάθεια του Βιτίνια, κρατώντας την ΑΕΚ εντός αγώνα. Στο σημείο εκείνο ο Αλμέιδα πραγματοποίησε τη γνωστή τριπλή διορθωτική του κίνηση, ρίχνοντας στο παιχνίδι όλα τα επιθετικά του όπλα: και Τσούμπερ και Πόνσε και Αραούχο. Χάθηκε η συνοχή και η ορμή που είχαν παρουσιάσει οι γηπεδούχοι και η Μαρσέιγ κατάφερε να «παγώσει» το ρυθμό του παιχνιδιού. Στο 80΄ ο Βιτίνια προσπάθησε να «τελειώσει» το ματς, όμως το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε βρήκε στο δοκάρι. Η Ένωση μπορούσε ακόμα να ελπίζει. Άρχισε να απειλεί ξανά, ανορθόδοξα με σέντρες του Ελίασον από δεξιά και ο Γκατούζο «απάντησε» με αλλαγές που είχαν ως στόχο να «θωρακίσουν» την άμυνα στις επιθέσεις... από αέρος. Στην εκπνοή η πρωταθλήτρια κέρδισε διαδοχικά κόρνερ και απείλησε με κεφαλιές και δημιούργησε... πανικό στην περιοχή των Γάλλων. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Βερετού έκλεψε τη μπάλα, έφτασε απέναντι από τον Αθανασιάδη και «δώρισε» το γκολ στον Ισμαϊλα Σαρ ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Διαιτητής: Γκλεν Νίμπεργκ (Σουηδία)
Κίτρινες: Πόνσε - Βιτίνια
Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (81΄ Γαλανόπουλος), Πινέδα (63΄ Αραούχο), Γκατσίνοβιτς (63΄ Τσούμπερ), Άμραμπατ (76΄ Ελίασον), Μάνταλος, Γκαρσία (63΄ Πόνσε)
ΜΑΡΣΕΪΓ (Τζενάρο Γκατούζο): Πάου Λόπεθ, Κλος (90+5΄ Ζιγκό), Μπεμπά, Μπαλέρντι, Λόντι, Κοντογκμπιά, Χαρίτ (90+5΄ Ναντίρ), Βερετού, Εντιαγέ (86΄ Μουρίγιο), Κορέα (60΄ Σαρ), Βιτίνια

Πράσινη παράδοση στη Βρετάνη

Αν και βρέθηκε να παίζει με παίκτη παραπάνω για περίπου μία ώρα αγώνα, ο Παναθηναϊκός «πλήρωσε» ξανά κάθε αμυντική αδράνειά του απέναντι στη Ρεν και ηττήθηκε για δεύτερη φορά απ’ τη γαλλική ομάδα, αυτή τη φορά με 3-1 στο «Riazhon Park» της Βρετάνης, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Μία ήττα που κράτησε τους «πράσινους» στους 4 βαθμούς και τρίτους πλέον στη βαθμολογία, καθώς η Βιγιαρεάλ πέρασε με νίκη 2-1 απ' τη Λάρνακα κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα.

Η πρώτη θέση πλέον χάνεται για τους παίκτες του «τριφυλλιού» που θα πάνε να τα παίξουν όλα για όλα για τη δεύτερη θέση το βράδυ της 30ής Νοεμβρίου στο «Θεράμικα» απέναντι στη Βιγιαρεάλ, σε έναν όμιλο που... έμπλεξε για τα καλά κι όλα τα σενάρια είναι ανοικτά.

Η Ρεν άνοιξε το σκορ στο 9’ με απευθείας φάουλ του Ρίντερ (και μεγάλο σφάλμα του Μπρινιόλι), ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με εύστοχο πέναλτι του Ιωαννίδη στο 34’ (σε φάση που αποβλήθηκε ο Μπελοσιάν), όμως οι Γάλλοι έφτασαν στη νίκη με τα τέρματα των Σαλάχ (67’) και Μπλας (70’ πέναλτι).

Η Ρεν πήρε προβάδισμα πολύ νωρίς, κυριολεκτικά απ’ το... πουθενά, έπειτα από ένα τεράστιο σφάλμα του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Στο 9ο λεπτό ο Ρίντερ εκτέλεσε ένα φάουλ από μεγάλη απόσταση με την μπάλα να παίρνει κατεύθυνση προς τα μέσα. Ο Μπρινιόλι έκανε κίνηση να την υποδεχθεί στην αγκαλιά του, αλλά του... γλίστρησε από τα χέρια, πέρασε κάτω απ’ τα πόδια του και κατέληξε στο βάθος των διχτύων του για το 1-0 της γαλλικής ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να «απαντήσει» αμέσως και στο 12’ απ’ τη σέντρα του Βιλένα, ο Ιωαννίδης έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε μακριά απ’ την εστία του Γκαγιόν. 

Το ίδιο έγινε και στο 17’ στο σουτ του Μπερνάρ έξω απ’ την περιοχή, ενώ στο 32’ έγινε η φάση με πρωταγωνιστή τον Φώτη Ιωαννίδη που άλλαξε όλα τα δεδομένα στο ματς. Ο διεθνής Έλληνας φορ έβαλε στην πλάτη του τον Μπελοσιάν, «έσπασε» την μπάλα προς τον Παλάσιος, όμως αυτή κόντραρε και την ώρα που πήγε να εκτελέσει ο ίδιος μέσα απ’ τη μικρή περιοχή, δέχθηκε το μαρκάρισμα απ’ τον στόπερ της γαλλικής ομάδας.

Ο Σκωτσέζος διαιτητής Κόλουμ κλήθηκε απ’ τον συμπατριώτη του VAR, Νίκολας Γουάλς κι έκανε on field review, δίνοντας την εσχάτη των ποινών και κόκκινη κάρτα στον Μπελοσιάν. Ο Ιωαννίδης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι στο 34’ και δεν λάθεψε, κάνοντας το 1-1 για τον Παναθηναϊκό.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός πήρε από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 56’ ο Τζούριτσιτς βρέθηκε σε θέση βολής μετά τη σέντρα του Μλαντένοβιτς, αλλά ο Γκαγιόν έδιωξε με τα πόδια, σε μία φάση που «τελείωσε» αμέσως καθότι ο Παλάσιος ήταν εκτεθειμένος την ώρα την εκτέλεσης του Σέρβου μεσοεπιθετικού.

Στο 65’ ο Ρεν «τιμώρησε» το κακό αμυντικό transition του Παναθηναϊκού και πήρε ξανά το προβάδισμα. Με τρεις γρήγορες πάσες οι Γάλλοι βρήκαν στην κόντρα, ο Λε Φε σούταρε, ο Μλαντένοβιτς έβαλε την κόντρα κι ο Σαλάχ που ερχόταν ως... τρέιλερ έκανε με κοντινή προβολή το 2-1 για τη Ρεν.

Το καταστροφικό πεντάλεπτο του Παναθηναϊκού είχε και συνέχεια, καθώς στο 67’ ο Βιλένα ανέτρεψε τον Μάτιτς μέσα στην περιοχή κι έκανε καθαρό πέναλτι. Ο Κόλουμ έδωσε αμέσως την παράβαση κι ο Μπλας στο 70’ έκανε το 3-1 απ’ την άσπρη βούλα για τη γαλλική ομάδα.

Στο 79’ ο Σπόραρ, δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο ματς, είχε ένα καλό σουτ που βρήκε σε ετοιμότητα τον Γκαγιόν, ενώ στο 85’ ο Σλοβένος άσος έχασε μία ακόμη μεγαλύτερη ευκαιρία, όταν το πλασέ του μέσα απ’ την περιοχή πέρασε πάνω απ’ τα δοκάρια. 

Η Ρεν έχασε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με δυνατό σουτ του Μπλας που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μπρινιόλι, στην τελευταία καλή στιγμή του ματς.

Διαιτητής: Γουίλιαμ Κόλουμ (Σκωτία)
Κίτρινες: 33’ Μπουριζό, 55’ Γου, 81’ Σανταμαρία - 44’ Βαγιαννίδης, 52’ Ρουμπέν
Αποβολές: 33’ Μπελοσιάν (απευθείας κόκκινη)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΡΕΝ (Μπρούνο Ζενεσιό): Γκαγιόν, Ντουέ, Γου, Μπελοσιάν, Τεατέ, Μπουριζό (63’ Μπλας) Λε Φε, Μάτιτς (90'+4' Ασινιόν), Τεριέ (63’ Σαλάχ), Ρίντερ (62’ Σανταμαρία), Καλιμουεντό (35’ Τρουφέρ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης (79’ Σπόραρ), Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν (79’ Αράο), Τσέριν (46’ Τζούριτσιτς), Βιλένα, Παλάσιος (72’ Μαντσίνι), Μπερνάρ (71’ Αϊτόρ), Ιωαννίδης.

Ισόπαλος και στην επόμενη φάση ο ΠΑΟΚ

Δεν κατάφερε να κάνει το 4x4 στον 7ο Ομιλο του UEFA Europa Conference League ο ΠΑΟΚ, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2 με την Αμπερντίν στην Τούμπα, έπειτα από ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με ανατροπές.

Ακόμη κι έτσι, πάντως, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου εξασφάλισε την πρόκριση στα νοκ άουτ ματς της διοργάνωσης, ωστόσο την πρωτιά του γκρουπ, άρα και την απευθείας συμμετοχή στους «16», θα την «παίξει» με την Άιντραχτ στη Φραανκφούρτη στις 30 του μήνα.   

Οι Λουίς Λόπες (14’) και Τζέιμι ΜακΓκραθ (70’) πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Μπάρι Ρόμπσον που αποκλείστηκε πρόωρα από τη συνέχεια της διοργάνωσης, ενώ ανάμεσα στα γκολ των Σκωτσέζων βρήκαν δίχτυα οι Τάισον (23’) και Μπουάνα Αλί Σαμάτα (67’) για τους γηπεδούχους.  

Επειτα από ένα νευρικό πρώτο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, στην πρώτη οργανωμένη τους προσπάθεια. Ο Ματ Ντέβλιν έκανε τη συρτή σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη κι έφτασε στον Λουίς Λόπες που «ρόλαρε» στο σώμα του Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ και πλάσαρε τον Ντομινίκ Κοτάρσκι για το 0-1 στο 14’. Η χαρά των «ντονς» δεν κράτησε πολύ, καθώς ο ΠΑΟΚ αντέδρασε.  

Κι αν το σουτ του Στέφαν Σβαμπ από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε άουτ στο 22’, στο επόμενο λεπτό ήρθε η ισοφάριση. Ο Τάισον έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, τροφοδότησε τον Κιρίλ Ντεσπόντοφ, με τον Βούλγαρο να επιστρέφει την μπάλα στον Βραζιλιάνο που δε λάθεψε για το 1-1. Στο 38’, σε σέντρα του Ραχμάν Μπάμπα, ο Στέφαν Γκάρτενμαν με προβολή έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Ντούχαν Ρόος, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται με τους γηπεδούχους να εντείνουν την πίεσή τους αλλά να μη βρίσκουν δεύτερο τέρμα.  

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Ρόος να έχει απάντηση στις προσπάθειες των Γιάννη Κωνσταντέλια (47’) και Κουλιεράκη (49’), τους Σκωτσέζους να ρίχνουν, στη συνέχεια το ρυθμό του αγώνα. Οι εκατέρωθεν αλλαγές, όμως, λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, έφεραν... αναστάτωση.  

Από σέντρα του Τάισον από τα αριστερά, ο Τρόοστ-Εκόνγκ πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Σαμάτα, που δυο λεπτά νωρίτερα είχε μπει στο ματς, με νέα κεφαλιά έκανε το 2-1. Ούτε οι πανηγυρισμοί των «ασπρόμαυρων», όμως, κράτησαν πολύ. Η Αμπερντίν κέρδισε φάουλ 10 μέτρα έξω από την περιοχή και με ένα δυνατό δεξί σουτ ο ΜακΓκραθ εξέθεσε το τείχος και το Κοτάρσκι για το 2-2.  

Στο 78’ ο Σβαμπ, με το κεφάλι, σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία να σκοράρει και πάλι κόντρα στην Αμπερντίν ενώ το διαγώνιο σουτ του Ράφα Σοάρες στο 87’ βρήκε σε ετοιμότητα τον Ρόος. Παρά την πίεση των «ασπρόμαυρων» το σκορ δεν άλλαξε, με την Αμπερντίν να παίρνει μία ισοπαλία γοήτρου - δεύτερος βαθμός στον όμιλο. Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, ανέβηκε στους 10, τη στιγμή που η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έφτασε στους 9 έπειτα από τη νίκη με 1-0 στη Φινλανδία επί της Ελσίνκι - έμεινε στον 1 βαθμό.  

 

Διαιτητής: Γιουσίν Τσάκα (Αλβανία).  

Κίτρινες: Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας - Χέις.  

 

Οι συνθέσεις:  

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (82’ Κεντζιόρα), Τρόοστ-Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα (85’ Ράφα Σοάρες), Τσιγγάρας (65’ Οζντόεφ), Σβαμπ, Ντεσπόντοφ (82’ Α. Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας, Τάισον, Τόμας (64’ Σαμάτα).  

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ (Μπάρι Ρόμπσον): Ρόος, Γιένσεν, Ρούμπεζιτς, Γκάρτενμαν, ΜακΚένζι, Ντέβλιν, Ντάνκαν (60’ Χέις), Σίνι (61’ Πόλβαρα), Μπάρον, ΜακΓκραθ (78’ Μιόφσκι), Λουίς Λόπες (85’ Σόκλερ).  

*Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έφτασε τις 50 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη κι «έπιασε» τον Χοσέ Ανχελ Κρέσπο στην κορυφή της λίστας με τους ξένους του «Δικεφάλου του Βορρά που έχουν τα περισσότερα ευρωπαϊκά παιχνίδια.  

 

  10 November, 2023 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα