Ποιοι και γιατί ανησυχούν με τον Κασσελάκη

https://slpress.gr/  15 March, 2024 ΑΡΘΡΑΓΝΩΜΕΣ
Ποιοι και γιατί ανησυχούν με τον Κασσελάκη

Τελευταία έχουν ενταθεί οι επιθέσεις του Μαξίμου προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και μάλιστα με επίσημες δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου. Κάποια ανησυχία υπάρχει και φαίνεται πως προκύπτει από τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν τα επιτελεία, που ίσως δεν είναι ίδιες ως προς τα ποιοτικά στοιχεία, με εκείνες που βλέπουμε εμείς. Και οι κατηγορίες που εξαπολύονται τώρα, αφορούν τα περιουσιακά στοιχεία του Στέφανου Κασσελάκη στο εξωτερικό.

Λες και αν εργάζεσαι, πριν να ασχοληθείς με την πολιτική στη Γερμανία, τη Γαλλία ή τις ΗΠΑ και εκεί δραστηριοποιούνται οι εταιρείες στις οποίες είσαι μέτοχος, αυτό είναι παρανομία. Και αναφερόμαστε σε χώρες που οι φορολογικοί έλεγχοι είναι απείρως σοβαρότεροι από την Ελλάδα. Οι ανάγκες της προπαγάνδας όμως δεν στέκονται σε τέτοιες ανούσιες …λεπτομέρειες.

Σε απάντηση από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι: «Ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως όλοι οι ομογενείς υποψήφιοι, προφανώς διατηρούσε και δραστηριότητες και περιουσιακά στοιχεία στο εξωτερικό. Νόμιμα, φορολογημένα και διαφανή. Κανένας νόμος δεν λέει ότι για να θέσει κανείς υποψηφιότητα πρέπει πρώτα να πουλήσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία. Αυτό, όπως στοιχειωδώς μπορεί να αντιληφθεί οποιοσδήποτε, θα έφερνε τους ομογενείς υποψηφίους σε δυσμενή θέση και θα ήταν αντίθετο με την αρχή της ισότητας. Προς ενημέρωση του κ. Μητσοτάκη: ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ θα υποβάλει κανονικά δήλωση πόθεν έσχες, όπως απαιτεί ο νόμος, τον οποίον ασφαλώς και θα σεβαστεί. Ας μην ανησυχεί, λοιπόν. Ή μάλλον δικαίως ανησυχεί: Τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο και τίποτα ατιμώρητο».

Η συνέχεια εδώ

 

https://slpress.gr/  15 March, 2024 ΑΡΘΡΑΓΝΩΜΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα