Ποιοι μένουν εκτός από τους Συνδυασμούς - Τι έγινε στη Μεσαρα

ekriti.gr   11 May, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ποιοι μένουν εκτός από τους Συνδυασμούς - Τι έγινε στη Μεσαρα

Ολοκληρώνεται στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου η διαδικασία ανακήρυξης των συνδυασμών που θα λάβουν μέρος στις εκλογές της 26ης Μαϊου.

Όλοι οι συνδυασμοί των 8 δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου αλλά και της Περιφέρειας ανακηρύχθηκαν χωρίς προβλήματα, με εξαιρέσεις μεμονωμένων υποψηφίων συμβούλων, όπως αναφερει το ekriti.gr.

Δύο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, ένας άνδρας στον συνδυασμό του Ευριπίδη Κουκιαδάκη και μία γυναίκα στον συνδυασμό του Γιάννη Κουράκη.

Επίσης δεν θα λάβει μέρος στις εκλογές ο ανεξάρτητος συνδυασμός "Τύλισσος 2019" με 6 υποψήφιους Ακυρώσεις υποψηφίων σε τοπικά συμβούλια υπήρξαν και σε δήμους της ενδοχώρας και συγκεκριμένα δύο της Μαρίας Πετρακογιώργη, ένας του Γιάννη Μαθιουδάκη και ένας του Γρηγόρη Νικολιδάκη από τον Δήμο Φαιστού.

Επίσης στο Δήμο Γόρτυνας δεν ανακηρύχθηκαν πέντε μεμονωμένοι υποψήφιοι, οι δύο από τον συνδυασμό "Ανεξάρτητη κίνηση για την κοινότητα Αγίων Δέκα μπροστά".

Το στικάκι με όλα τα ονόματα, θα σταλεί αργότερα στην Περιφέρεια, όπως ορίζει ο νόμος.

Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης ενημερώνει το Υπουργείο Εσωτερικών ενώ θα θεωρηθούν και θα αποσταλούν σε κάθε δήμο πίνακας των συνδυασμών και υποψηφίων που έχουν ανακηρυχθεί.

 

ekriti.gr   11 May, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα