Πολιτιστικός Σύλλογος Πόμπιας – ευχαριστήριο.

mesaralive  25 February, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Πολιτιστικός Σύλλογος Πόμπιας – ευχαριστήριο.

Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση των Αποκριάτικων εκδηλώσεων ο Π.Σ. Πόμπιας και τα μέλη του αισθάνονται την ανάγκη να απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που βοήθησαν ενεργά και ουσιαστικά για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων και φέτος, συνεχίζοντας μια παράδοση που κρατάει 37 ολόκληρα χρόνια.

Πρώτα από όλα, αξίζουν ένα τεράστιο ευχαριστώ, τα μέλη της καρναβαλικής ομάδας από τη Βόννη της Γερμανίας, που ταξίδεψαν από τόσο μακριά, συμμετέχοντας και φέτος στο παραδοσιακό νυχτερινό Καρναβάλι της Πόμπιας.

Ακόμη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς, που συνεισέφεραν οικονομικά για να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις, όλα τα Μ.Μ.Ε. και το φωτογραφείο Ρουβάκης που βοήθησαν για την προβολή τους, τους συλλόγους και τις ομάδες που συμμετείχαν, τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ε.Ε.Σ. που παρείχαν ασφάλεια στους θεατές και τα πληρώματα σε όλη τη διάρκεια των Αποκριάτικών εκδηλώσεων, με αποκορύφωμα την Νυχτερινή παρέλαση της Κυριακής, καθώς και όλο τον κόσμο, επισκέπτες και κατοίκους, που παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν, ήταν εκεί και με το χειροκρότημα τους μας έδωσαν κουράγιο και δύναμη.

Για αυτό κι εμείς δίνουμε από τώρα ραντεβού του χρόνου για το 38ο Νυχτερινό Παραδοσιακό Καρναβάλι στην Πόμπια… μείνετε συντονισμένοι.

 

mesaralive  25 February, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ