Πολύς κόσμος και ενδιαφέρουσες ομιλίες στην Ημερίδα στους Βώρους

mesaralive.gr  05 November, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑ
Πολύς κόσμος και ενδιαφέρουσες ομιλίες στην Ημερίδα στους Βώρους

Φώτο: mesaralive

Με μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή, αλλά και πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες, διεξάγεται στο Κέντρο Ερευνών του Μουσείου Κρητικής Εθνολογίας στους Βώρους η ημερίδα με θέμα «Η Υγεία στην Ψυχή… Η Ψυχή της Κοινότητας».

Η Ημερίδα ξεκίνησε στις 9 το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά τις 6 το απόγευμα, ενώ διοργανώνεται από την Κινητή Μονάδα Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής Κλινικής ΠαΓΝΗ σε Συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία Δ. Φαιστού, Ο.Κ.Α.Π. - Βοήθεια στο σπίτι Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, Κέντρα Υγείας Μοιρών, Χάρακα, Αρκαλοχωρίου και τελεί υπό την Αιγίδα της 7ης ΥΠΕ. Όπως έχει ήδη γράψει το mesaralive.gr, δεν είναι τυχαίο που επιλέχθηκε η Μεσαρά για την διοργάνωση αυτής της Ημερίδας, αφού  πριν  από 3 περίπου χρόνια η Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική πήρε την πρωτοβουλία για τη δημιουργία της πιλοτικής Κινητής Μονάδας.

Να σημειωθεί ότι από  το 2013 η Κινητή Μονάδα του ΠαΓΝΗ επισκέπτεται ανά 15νθήμερο τα Κέντρα Υγείας Μοιρών και Χάρακα, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2014 και το Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου

Πλήθος ομιλητών

Να σημειωθεί ότι στο πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνεται πλήθος ομιλιών, από εκπροσώπους της Εκκλησίας, του Δήμου, από επαγγελματίες υγείας και ειδικούς επιστήμονες. Μεταξύ των ομιλητών, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας κ.κ. Μακάριος, η Αντιδήμαρχος Φαιστού κ. Ελένη Τιτάκη, η Υποδ/τρια ΔΥΠΕ   κ. Α. Τριχοπούλου.

Ψυχολόγοι, ψυχίατροι, κοινωνικοί λειτουργοί, γιατροί,  νοσηλευτές, μέλη του Βοήθεια στο Σπίτι, ιερείς,  εκπρόσωποι της αστυνομίας και του Δήμου Φαιστού, εκπρόσωπος οικογένειας ασθενούς αλλά και ένα δρώμενο, θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι την ολοκλήρωση της ημερίδας

 

mesaralive.gr  05 November, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα