Που θα “χτυπήσει” η κακοκαιρία στην Κρήτη

  21 November, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Που θα “χτυπήσει” η κακοκαιρία στην Κρήτη

Νέο κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει όλη τη χώρα την Πέμπτη, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, καθώς από το μεσημέρι ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση.

Βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν πολλές περιοχές, ενώ τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά από το μεσημέρι και μετά. Παράλληλα όμως, αυξημένες θα είναι και οι συγκεντρώσεις σκόνης, προκαλώντας λασποβροχές, ενώ η ένταση των ανέμων θα φτάσει τα 7 μποφόρ. Εξάλλου, σε ισχύ είναι το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που είχε εκδώσει η ΕΜΥ.

Σύμφωνα με αυτό, μετά το μεσημέρι της Πέμπτης ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση από τα νοτιοδυτικά με βροχές και καταιγίδες που τοπικά θα είναι ισχυρές. Τις βραδινές ώρες ισχυρά φαινόμενα αναμένονται στη Χαλκιδική, σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, στο Βόρειο Αιγαίο, στις Νότιες Κυκλάδες, στη Δυτική Κρήτη και ενδεχομένως τοπικά στις Σποράδες. Παράλληλα, σχετικά αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα, δημιουργώντας το φαινόμενο των λασποβροχών.

 Σε ανάρτηση στο Twitter το μεσημέρι της Τετάρτης, η ΕΜΥ επεσήμανε ότι η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και παραμένει σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι θα συνεχιστούν οι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που πρόσκαιρα θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

 

  21 November, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα