Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ στις Μοίρες

  08 May, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ στις Μοίρες

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Μάη η πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ στις Μοίρες.

 Η κεντρική ομιλία πραγματοποιήθηκε από τον Σάββα Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ. Ενώ χαιρετισμό έκανε και ο Γιάννης Ζαχαριουδάκης, υποψήφιος δήμαρχος Φαιστού με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Στην εκδήλωση παρευρίσκονταν και η Χουστουλάκη Γενοβέφα, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

   Στην ομιλία του ο Σ. Βασιλειάδης ανέδειξε πως: “Μπροστά στις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ στήνουν τις παγίδες τους, βάζουν τα διλήμματα τους για να εγκλωβίσουν τη λαϊκή δυσαρέσκεια απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική, την πολιτική της ΕΕ. Και η ίδια η ζωή αποδεικνύει ότι η ΕΕ δεν βελτιώνεται προς όφελος των λαών, δεν γίνεται φιλολαϊκή, δεν εκδημοκρατίζεται, γιατί είναι μια ένωση κρατών που εκφράζει τα συμφέροντα μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, μονοπωλίων και των σκληρών ανταγωνιστικών συμφερόντων τους. Ο δρόμος του ελληνικού λαού και κάθε ευρωπαϊκού λαού, είναι μακριά και έξω από την ΕΕ, από κάθε ιμπεριαλιστική συμμαχία. Στην πάλη για να πάρει αυτός την εξουσία, για να οικοδομήσει την δική του κοινωνία και οικονομία. Στις ευρωεκλογές στέλνουμε μήνυμα και μέσα εδώ, και έξω στην ΕΕ. Γιατί το δυνατό ΝΑΙ στο ΚΚΕ είναι το πιο δυνατό ΟΧΙ στην ΕΕ. Με ΚΚΕ δυνατό σε όλες τις κάλπες, ο λαός μπορεί να κάνει την πραγματική διαφορά!”

     Ενώ, με τη σειρά του ο Γ. Ζαχαριουδάκης σημείωσε πως “Βρισκόμαστε μόλις 3 εβδομάδες μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες και το ουσιαστικό, το πραγματικό ερώτημα, που μπαίνει μπροστά στον κάθε εργάτη, μπροστά στον άνεργο, τον αυτοαπασχολούμενο, το φτωχό αγρότη, τον νέο είναι: Θα συνεχίσουμε στον ίδιο, δοκιμασμένο δρόμο στον δήμο Φαιστού, με διοίκηση-δήμο που θα υπηρετεί την κυβέρνηση, τους εταίρους της ΕΕ, τα πολλά επιχειρηματικά συμφέροντα, ή θα κάνουμε την πραγματική διαφορά αυτή τη φορά για να ανοίξει επιτέλους ο δρόμος, να μπουν μπροστά οι δικές μας ανάγκες; Εμείς έχουμε ήδη απαντήσει αντεπίθεση! Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές. Με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης το ψηφοδέλτιο που δεν θα ανεχτεί το χαράτσωμα του λαού, τις ιδιωτικοποιήσεις δημοτικής γης και υπηρεσιών του Δήμου, που θα σταθεί απέναντι σε οποιαδήποτε κυβέρνηση που υπηρετεί τη τα κέρδη των λίγων και έχει στόχο τη ζωή του λαού και της νεολαίας. ”

      Στη συνέχεια ακολούθησε λαϊκό γλέντι με τους Δουλγεράκη Λάμπη και Καλατζή Δημήτρη.

 

  08 May, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα