Πρεμιέρα σήμερα για το 2ο Φεστιβάλ Τεχνών του Δήμου Φαιστού

  19 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Πρεμιέρα σήμερα για το 2ο Φεστιβάλ Τεχνών του Δήμου Φαιστού

Ξεκινάει σήμερα απο το Τυμπάκι η γιορτή των τεχνών

Για δευτερη χρονιά ο Δήμος Φαιστού φιλοξενέι τη γιορτη των τεχνών.

Καλλιτέχνες επαγγεΛματίες κι ερασιτέχνες παρουσιάζουν τις δημιουργίες τουςτους στο κοινό τς Μεσαράς και στους επισκέπτες που θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν τις διακοπές τους με μια μια ενδιαφέρουσα περιήγηση στον κόσμο της τέχνης.

Η αρχή γίνεται σήμερα στο Τυμπάκι με την παρουσίαση της ομαδικής εκθεσης ζωγραφικής,όπου το κοινό θα έρθει σε επαφή με τα έργα των μαθητών του εργαστηρίου ζωγραφικής της περιοχής που έχουν τη σφραγίδα του καταξιωμένου Μεσαρίτη ζωγράφου Αριστόδημου Παπαδάκη.

Να σημειώθει ότι η έκθεση,τα επίσημα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ,φιλοξενείται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Νηπιαγωγείου Τυμπακίου, λειτουργεί καθημερινά απο τις 18:00 το απόγευμα έως τις 21:30 το βράδυ και θα διαρκέσει ως την Κυριακή 25 Αυγούστου.

Οι εκδηλώσεις της πρώτης ημέρας του Φεστιβάλ θα ολοκληρώθουν μεένα μουσικό "ταξίδι" απο το χθες στο σήμερα με ήχους Κρήτης,Μ.Ασίας και Πόντου, παρέα με το μουσικο σχήμα «Labyrythmos” που θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική πλατεία Τυμπακίου στις 21¨00 το βράδυ.

 

  19 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα