Προφυλακιστέοι δυο,ελεύθεροι οι υπόλοιποι για την συμπλοκή στο Τυμπάκι

  29 November, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Προφυλακιστέοι δυο,ελεύθεροι οι υπόλοιποι για την συμπλοκή στο Τυμπάκι

Απολογήθηκαν οι κατηγορούμενοι

Ενώπιον του Εισαγγελέα Ηρακλείου βρέθηκαν σήμερα οι εμπλεκόμενοι στη φονική συμπλοκή στο Τυμπάκι, τη νύχτα της Τρίτης, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 33χρονου και τον βαρύτατο τραυματισμό ενός άντρα 29 ετών.

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν πριν από λίγη ώρα οι δύο από τους συνολικά 16 μετανάστες που εμπλέκονται στη φονική συμπλοκή κατά την οποία έχασε τη ζωή του ένας 37χρονος Πακιστανός και τραυματίστηκε βαρύτατα ένας 29χρονος συμπατριώτης τους, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, στο Τυμπάκι της Μεσαράς.

 

Πρόκειται για τον 16χρονο που φέρεται να έπληξε με αιχμηρό αντικείμενο τον 37χρονο, αλλά κι έναν 31χρονο, ο οποίος φέρεται να άρπαξε το σκεπάρνι από τα χέρια του 37χρονου και να τον χτύπησε στη συνέχεια με αυτό.

Στον αντίποδα, οι υπόλοιποι 14 συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Σε αυτούς περιλαμβάνεται και ο 39χρονος, ο οποίος φέρεται να χτύπησε στο κεφάλι με μια πέτρα τον εκλιπόντα και ο οποίος κατηγορείται - όπως και οι δύο προφυλακισθέντες- για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

 

  29 November, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα