Προς δημοπράτηση  σημαντικά έργα στο δρόμο Ηράκλειο – Μεσαρά.

  01 October, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Προς δημοπράτηση  σημαντικά έργα στο δρόμο Ηράκλειο – Μεσαρά.

Μπορεί το έργο να έχει παραδοθεί στους πολίτες και να έχει διευκολύνει αρκετά τις μετακινήσεις από και προς τη Μεσαρά, ωστόσο παραμένουν μια σειρά από συνοδά έργα τα οποία θα πρέπει άμεσα να παραδοθούν.

Μεταξύ αυτών, το σημαντικό έργο του κόμβου Πανασού, το οποίο βρίσκεται σε εκκρεμότητα, με τους πολίτες να διαμαρτύρονται για το ότι παραμένουν αποκομμένοι από την εξέλιξη και τις υποδομές. Σύμφωνα όμως με σχετική ενημέρωση που είχε από το Γενικό Διευθυντή Συγκοινωνιακών Υποδομών Γιάννη Καρνέση, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, Σωκράτης Βαρδάκης, το έργο προωθείται και αναμένεται να δημοπρατηθεί άμεσα.

Εκτός όμως από τη δημοπράτηση του συγκεκριμένου έργου, το Υπουργείο προωθεί και μια σειρά από παρεμβάσεις που κρίνονται αναγκαίες. Σύμφωνα με την ενημέρωση του βουλευτή, το Υπουργείο προωθεί άμεσα την παρέμβαση στον υφιστάμενο κόμβο της Αγίας Βαρβάρας συνολικού μήκους 480 μέτρων. Σημειώνεται ότι ο υφιστάμενος κόμβος είναι προσωρινός, ενώ η δημοπράτηση του έργου έρχεται το προσεχές διάστημα.

Μία ακόμα μεγάλη παρέμβαση στο δρόμο Ηράκλειο – Μεσαρά, σχετίζεται με τον κυκλικό κόμβο στην είσοδο του Καστελίου, στο τέλος δηλαδή του δρόμου από κατεύθυνση προς Μοίρες. Σύμφωνα με τις υπηρεσίες ο υφιστάμενος κόμβος κρίνεται επικίνδυνος για την οδική ασφάλεια, οπότε και προωθούνται διαδικασίες για την επιδιόρθωση του.

Οι παρεμβάσεις στον δρόμο Ηράκλειο – Μεσαρά ολοκληρώνονται με τις απαραίτητες δενδροφυτεύσεις στα πρανή του δικτύου.

 

ekriti.gr
 

 

  01 October, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα