Προς επ’ αόριστο διακοπή το πρωτάθλημα

  12 March, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Προς επ’ αόριστο διακοπή το πρωτάθλημα

Η κυβέρνηση παίρνει αποφάσεις μετά τα θλιβερά γεγονότα στην Τούμπα.

Η Ελλάδα διασύρεται διεθνώς μετά τα όσα έγιναν χθες στην Τούμπα, με τις φωτογραφίες της εισβολής του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο οπλοφορώντας να κάνουν το γύρο του κόσμου. Η κυβέρνηση από χθες βράδυ εξέφρασε οργή και προβληματισμό, ενώ σήμερα κιόλας αναμένεται να πάρει αποφάσεις. Στελέχη της σχολίαζαν αργά το βράδυ της Κυριακής: «Πιάσαμε πάτο, πιο κάτω δεν έχει». 

Όλα δείχνουν πως το πρωτάθλημα θα διακοπεί επ’ αόριστο, κάτι που αναμένεται να επικυρωθεί μετά τις επαφές που θα έχει εντός της ημέρας ο Γιώργος Βασιλειάδης με τον Βαγγέλη Γραμμένο και την UEFA. Ο υφυπουργός ασφαλώς δεν χρειάζεται την άδεια κανενός για να διακόψει το πρωτάθλημα, καθώς η κυβέρνηση έχει αυτή τη δυνατότητα σε ειδικές συνθήκες και δεν είναι αναγκαίο να συναινέσουν ούτε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, αλλά ούτε και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία που έχει υπό εποπτεία το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Όπως είχε μεταδώσει από χθες βράδυ στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς, η προσωρινή διακοπή του πρωταθλήματος μπορεί να είναι και η πιο ήπια από τις αποφάσεις που θα ληφθούν. Μπορεί να ληφθούν ακόμη πιο ακραίες αποφάσεις, με οριστική διακοπή του πρωταθλήματος και αυτόβουλος αποκλεισμός των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

 

sport-fm.gr

 

  12 March, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα