Προσεχώς για το 6o Χουδέτσι festival!

mesaralive.gr  09 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Προσεχώς για το 6o Χουδέτσι festival!

φωτο: hodetsifestival.com

πρόκειται για μια τετραήμερη γιορτή μουσικής , χορού , γεύσης και τέχνης που διεξάγεται στο χωριό Χουδέτσι 23χλμ από το Ηράκλειο.

Ξεκινάνε οι εργασίες για έκτη συνεχή χρονιά για τη διοργάνωση του festival .

Φέτος στις 6 - 9 Αυγούστου ,το Houdetsi Festival φιλοδοξεί να ξεπεράσει, ακόμα μια φορά, τις προσδοκίες του ανθρώπου που το εμπνεύστηκε, των ανθρώπων που το στήριξαν και κυρίως των χιλιάδων επισκεπτών που αναγνωρίζουν σε αυτό μια αυθεντική, ποιοτική εναλλακτική πολιτιστική πρόταση.

Η ιδέα ξεκίνησε με τη σύμπραξη του Μουσικού εργαστηρίου Λαβύρινθος με τη τοπική κοινωνία που το φιλοξενεί, ως ένδειξη αμοιβαίας αναγνώρισης αλλά και ως αυθόρμητη ανάγκη έκφρασης και εξωτερίκευσης μιας δράσης με παγκόσμια αναφορά.

Η πολυετής, συστηματική, δυναμική δημιουργική σύνθεση στοιχείων των πιο σημαντικών μουσικών παραδόσεων έχει διαμορφώσει νέα δεδομένα στο χώρο της συγκεκριμένης μουσικήΤο Houdetsi Festival αναδεικνύει ακριβώς αυτή τη μαγεία της σύνθεσης των διαφορετικών μουσικών στοιχείων, τη συνδυάζει με τοπικά χρώματα , εικόνες, αρώματα και γεύσεις, τη συνοδεύει με την αυθόρμητη διάθεση φιλοξενίας των κατοίκων της περιοχής και την προσφέρει χωρίς όρους σε αυτούς που θέλουν να αποτελέσουν μέρος αυτής της γιορτής.

Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό άλλωστε δεκάδες σπουδαίοι μουσικοί από διαφορετικές χώρες συμμετέχουν αφιλοκερδώς και εκατοντάδες άνθρωποι εργάζονται εθελοντικά σε αυτή τη κατεύθυνση.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τους πάγκους των εκθετών ( πωλητών )θα γίνει αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής υποβολής η οποία θα αρχίσειτην  1ηΜαΐου και θα ολοκληρωθεί την 31η Μαΐου στην ηλεκτρονική σελίδα του  festival www.houdetsifestival.com

 

mesaralive.gr  09 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα