Προσφορά «Αγάπης» στο ΚΕΠΕ Πόμπιας από την Αθλητική Λέσχη Μεσαράς.

mesaralive.gr  12 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Προσφορά «Αγάπης» στο ΚΕΠΕ Πόμπιας από την Αθλητική Λέσχη Μεσαράς.

Η επιτυχία της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης 4o Faistos Cup που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών, δεν ήταν ο μοναδικός στόχος της διοργανώτριας Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς.

Πέρα από τον αθλητικό σκοπό υπήρχε και ο κοινωνικός. Η προσφορά Αγάπης σε ένα ίδρυμα που προσφέρει εδώ και πάρα πολλά χρόνια τη φιλοξενία του σε παιδιά με αναπηρίες.

 Από την αρχή οι διοργανωτές είχαν ενημερώσει για το στόχο τους αυτό, βάζοντας ως εισιτήριο στους αγώνες το συμβολικό ποσό του 1 ευρώ, προκειμένου τα χρήματα να παραδοθούν στο Σύλλογο Φίλων του ΚΕΠΕΠ Πόμπιας, ένα σύλλογο που δημιουργήθηκε για την στήριξη του ιδρύματος.

Η Υπεύθυνη Διοργάνωσης του 4ου Faistos Cup κα Ελένη Μπικάκη, επισκέφθηκε το ίδρυμα και παρέδωσε τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τη διοργάνωση.

Όπως μάλιστα είπε η ίδια μιλώντας στο mesaralive.gr “Το ΚΕΠΕΠ Πόμπιας και ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος,  χρειάζονται την στήριξη του κόσμου, τη στήριξη όλων μας γιατί προσφέρουν πολλά. Γι΄ αυτό το λόγο αποφασίσαμε να δώσουμε στο 4o Faistos Cup και ένα πρόσθετο χαρακτήρα πέρα του αθλητικού.

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήρθε την Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών και βοήθησε ώστε να μαζευτούν τα χρήματα αυτά τα οποία θα  διατεθούν για την αγορά δύο παιδικών καθισμάτων”.

 

mesaralive.gr  12 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα