ΠΡΟΣΟΧΗ: Άγνωστοι έχουν γεμίσει φόλες το Τυμπάκι

mesaralive.gr  29 July, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Άγνωστοι έχουν γεμίσει φόλες το Τυμπάκι

Μια σοβαρή καταγγελία κάνουν οι Εθελοντές Φιλόζωοι του Τυμπακίου κρούωντας τον κώδωνα του κινδύνου προσπαθώντας να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους «Τις τελευταίες μέρες έχουν αποφασίσει (οργανωμένα;) να εξοντώσουν με φόλες όλα τα ζώα -σκυλιά,γατιά- δεσποζόμενα και μη.

Δεκάδες σκυλάκια είναι νεκρά χωρίς φυσικά να έχουμε μάθει για όλα τα περιστατικά. Οι φόλες πέφτουν συνήθως σε κάδους στο νεκροταφείο, στο πάρκο ως το Άγιο Πνεύμα και στην άλλη πλευρά του Τυμπακίου προς Αγία Αικατερίνη.

Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι πέφτουν μόνο εκει… Ιδιαίτερη ΠΡΟΣΟΧΗ στην ΠΛΑΤΕΙΑ του Τυμπακίου. Να είστε σε επαγρύπνηση. Προμηθευτείτε εμετικές ενέσεις Filtalon και ατροπίνες. Σε περίπτωση που δείτε κάποιο τέτοιο περιστατικό και δε γνωρίζετε από πρώτες βοήθειες καλέστε στο 698 8936 106 και 693 247 4205 για να έρθουμε να βοηθήσουμε. Τα συμπτώματα είναι : έντονη σιελόρροια και αφροί από το στόμα, σπασμοί, αστάθεια στο περπάτημα και γύρισμα στο πλάι, εμετός και διάρροια. Μη γίνεστε συνένοχοι σ αυτό το έγκλημα. Βοηθήστε τα ανυπεράσπιστα ζώα και όποιος γνωρίζει κάτι ας μιλήσει επιτέλους».

 

mesaralive.gr  29 July, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα