Προσοχή για τους οδηγούς στο ύψος των Βώρων

mesaralive.gr  11 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Προσοχή για τους οδηγούς στο ύψος των Βώρων

φωτο:mesaralive.gr

Βρέθηκε άμεσα και αποκαταστάθηκε η ζημιά που είχε γίνει σε σωλήνα άρδευσης του δικτύου του ΤΟΕΒ Α΄ Ζώνης Τυμπακίου Βώρων, για την επισκευή της οποίας είχε γράψει το mesaralive.gr πριν λίγες μέρες.

Ωστόσο η αποκατάσταση άφησε «πληγή» - άλλη μια από τις πολλές – στο «λαβωμένο» οδόστρωμα της ευρύτερης περιοχής.

Αυτή τη φορά τη ζημιά καλείται να  φτιάξει ο ΤΟΕΒ ο οποίος έκανε και την αποκατάσταση της ζημιάς που υπήρχε στο σημείο, ωστόσο οι οδηγοί που διέρχονται από Τυμπάκι προς Μοίρες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, προκειμένου να μην έχουμε κάποιο ατύχημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο έτρεχε πολλά μέρες το νερό από τη σπασμένη σωλήνα με αποτέλεσμα το έδαφος να είναι ακόμα υγρό και η πρόχειρη αποκατάσταση της ασφάλτου να υποχωρεί και να δημιουργεί καθιζήσεις.

Ο ΤΟΕΒ προτίθεται να αποκαταστήσει την καθίζηση στο δρόμο ωστόσο θα πρέπει πρώτα να στεγνώσει το χώμα για να γίνει ολοκληρωμένη παρέμβαση.

Μέχρι τότε χρειάζεται μεγάλη προσοχή για τους οδηγούς, γιατί ο κίνδυνος είναι διπλός, αφού υπάρχει μια μεγάλη λακκούβα στην άκρη του δρόμου στο ύψος του Αγίου Γεωργίου πριν τους Βώρους, ενώ λίγο πιο πέρα έχει αρχίσει και «κάθεται» η άσφαλτος για τους λόγους που προαναφέρθηκαν.

Προσοχή λοιπόν! 

Και αν είναι δυνατόν, ας τοποθετηθεί προειδοποιητική σήμανση για να μην έχουμε προβλήματα….

 

mesaralive.gr  11 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ