Προώθηση έργων Υγείας και Εκπαίδευσης - Tι γίνεται στη Μεσαρα

Στην επίλυση των κρίσιμων στεγαστικών προβλημάτων Yγείας και Εκπαίδευσης της Κρήτης, προχωρά η ΚΤΥΠ ΑΕ.
Για το λόγο αυτό, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ, Γιάννης Χαρωνίτης επισκέφτηκε την Κρήτη την Παρασκευή και το Σάββατο 25 και 26 Ιανουαρίου 2019, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή Έργων της Εταιρείας, Θεόδωρο Κυριαζόπουλο, προκειμένου να διαπιστώσει επιτόπου τα προβλήματα που υπάρχουν.
Συγκεκριμένα, η ΚΤΥΠ ΑΕ θα προχωρήσει στην εκπόνηση νέων μελετών για την αποκατάσταση και στατική ενίσχυση των Γενικών Νοσοκομείων Ρεθύμνου και Αγίου Νικολάου.
Επιπλέον, η Εταιρεία θα προωθήσει προς χρηματοδότηση από το ΠΔΕ, την εκπόνηση μελέτης για το νέο κτίριο του Κέντρου Υγείας στις Μοίρες με στόχο αυτό να υλοποιηθεί στο πλαίσιο της προγραμματικής περιόδου 2021-2027.
Ακόμα, η ΚΤΥΠ ΑΕ θα αναλάβει, στο πλαίσιο της ίδιας προγραμματικής περιόδου, την μελέτη και κατασκευή του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Βοριζίων καθώς και του Δημοτικού Σχολείου Γουρνών, εφόσον προχωρήσει η τακτοποίηση του ακινήτου από τον οικείο Δήμο ενώ θα διερευνηθεί και η δυνατότητα χωροθέτησης Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων στο σχολικό συγκρότημα Ανωγείων.
Δείτε επίσης
- Μετακίνηση σε βάθος 11,5 μέτρων στο Μαγαρικάρι- Δεν υπάρχει σπίτι χωρίς ρωγμές
- Κρήτη: τηλεφωνικές γραμμές ψυχολογικής υποστήριξης για τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων
- Δωρεάν στειρώσεις και ηλεκτρονική σήμανση από το Δήμο Φαιστού για ζώα συντροφιάς
- Ναυταθλητικός Όμιλος Τυμπακίου: «ΦΑΙΣΤΟΣ RACE 2025»: Open Πανελλήνιος Διασυλλογικός Αγώνας
- Μοίρες: Οικογενειακή βία- Μέχρι και μέσα από τα κρατητήρια την απειλούσε