Πρώτη μέρα και αγιασμός στα σχολεία του Τυμπακίου

  11 September, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Πρώτη μέρα και αγιασμός στα σχολεία του Τυμπακίου

Άλλη μια σχολική χρονιά ξεκινά γεμάτη νέες προκλήσεις για μαθητές κι εκπαιδευτικούς

Πρώτο κουδούνι σήμερα για μαθητές κι εκπαιδευτικούς στα σχολεία του Τυμπακίου,στα οποία πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός,ενω εγινε και η διανομη των βιβλίων στους μαθητές που ξεκινούν με διάθεση,όνειρα και στόχους το φετινό  εκπαιδευτικό "μαραθώνιο".

Αναφορικά με τα κενά που παρουσιάζονται η εικόνα συγκριτικά με περυσι ειναι σαφώς καλύτερη κι ευχή όλων είναι  η χρονια που διανύουμε να κυλήσει ομαλά,χωρίς προβλήματα για τις σχολικές μονάδες και τους μαθητές.

Υπενθυμίζεται, ότι το υπουργείο έχει προχωρήσει στην πρόσληψη 20.558 αναπληρωτών, με τις 16.191 προσλήψεις να αφορούν την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και 4.367 την Δευτεροβάθμια. Παράλληλα, η ηγεσία του υπουργείου έχει δηλώσει ότι οι πιστώσεις για τις προσλήψεις αναπληρωτών που θα χρειαστούν μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς, είναι ήδη εξασφαλισμένες.

Τέλος,αξίζει να σημειωθεί ότι με αφορμή την έναρξης της νέας σχολικής χρονιας το παρών έδωσαν στον αγιασμό ο Αντιδήμαρχος κ.Γιάννης Φασομυτάκης,ο οποίος επεσήμανε τη στήριξη του Δήμου Φαιστου σε μαθητες κι εκπαιδευτικούς,καθώς κι ο Πρόερδος της Δημοτικής Κοινότητας Τυμπακίου κ.Χαριλαος Κοκαράκης.

Δείτε φωτογραφίες:

 

  11 September, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα