Πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο.Τυμπακίου, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν

mesaralive.gr  11 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο.Τυμπακίου, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν

φωτο:mesaralive.gr

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ, με σκοπό τον καθορισμό των αγωνιστικών και διοικητικών στόχων, για τη σεζόν 2015-2016.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση στην οποία υπήρξαν και νέα μέλη, τα οποία θα συνδράμουν ενεργά στην προσπάθεια της ομάδας, έγινε διεξοδική συζήτηση για τον προϋπολογισμό της ομάδας, μάλιστα κατατέθηκαν λεπτομερώς οικονομικά στοιχεία εκπονημένα από τον υπεύθυνο οικονομικών του Α.Ο.Τυμπακίου, κ. Νίκο Μανιαδάκη, δείγμα υψηλού επαγγελματικού αθλητικού σωματείου.

Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Α.Ο.Τ. κ. Αντώνη Λαμπράκη, στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση της ομάδας, να μπει δηλαδή ένα νοικοκύρεμα στα οικονομικά, ώστε να μην υπάρχουν οι παραμικρές οφειλές προς το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας…

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ρεαλιστικός στόχος είναι η προώθηση των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από την Πυργίωτισσα στον Α.Ο.Τυμπακίου, για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και με την σωστή καθοδήγηση να αποτελέσουν τη βάση της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

Επίσης έγινε λόγος και για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική την νέα σεζόν, με τον κ. Λαμπράκη να αναφέρει επίσης ότι θα γίνουν ποιοτικές μεταγραφές που θα βοηθήσουν την ομάδα…

 

mesaralive.gr  11 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ