Πρωτιές από μαθητές του ΓΕΛ Τυμπακίου σε υψηλόβαθμες σχολές

mesaralive.gr  25 August, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Πρωτιές από μαθητές του ΓΕΛ Τυμπακίου σε υψηλόβαθμες σχολές

47 συνολικά μαθητές του Γενικού Λυκείου Τυμπακίου κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους και να εισαχθούν σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης!

Δύο μαθητές ξεχωρίζουν, μιας και κατάφεραν να «χτυπήσουν» πρωτιές στα τμήματα που επέλεξαν και εισάγονται! Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Καρτερής εισάγεται πρώτος στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών – Χανιά- Πολυτεχνείο Κρήτης, ενώ ο Κωνσταντίνος Βολακάκης «χτύπησε» πρωτιά στο τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών Ηράκλειο – Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Το mesaralive.gr συγχαίρει όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν το στόχο τους!

Παναγιώτης Καρτερής (Αρχιτεκτόνων Μηχανικών – Χανιά- Πολυτεχνείο Κρήτης)

Πρώτος στη σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών – Χανιά- Πολυτεχνείο Κρήτης, εισάγεται ο μαθητής του ΓΕΛ Τυμπακίου Παναγιώτης Καρτερής. Όπως είπε ο Παναγιώτης μιλώντας στο mesaralive.gr  «Είμαι αρκετά ευχαριστημένος, χαρούμενος και έχω όρεξη για τη σχολή μου αλλά και τη φοιτητική ζωή. Αν γίνει όπως τα προηγούμενα χρόνια, η πρωτιά θα μου δώσει και υποτροφία. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου  και ιδιαίτερα το Σημαιάκη Σίμο, το φροντιστήριο Νέα Δομή και τους γονείς μου για την βοήθεια και τη στήριξη που μου προσέφεραν».

Κωνσταντίνος Βολακάκης (Επιστήμης Υπολογιστών Ηράκλειο – Πανεπιστήμιο Κρήτης)

Άλλος ένας μαθητής του ΓΕΛ Τυμπακίου που πέτυχε το στόχο του είναι ο Κωνσταντίνος Βολακάκης από τον Άγιο Ιωάννη Φαιστού. Ο Κωνσταντίνος  κατάφερε να εισαχθεί στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο και μάλιστα πρώτος. Ο ίδιος δήλωσε στο mesaralive.gr  αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων «Με τη βαθμολογία που συγκέντρωσα κατάφερα να μπω πρώτος σε σειρά κατάταξης στο τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Νιώθω απόλυτα ικανοποιημένος, καθώς αυτή η σχολή αποτελούσε από τα πρώτα κιόλας χρόνια του Λυκείου βασικό  μου στόχο. Γι'αυτό το λόγο, άλλωστε, δεν δήλωσα κάποια πιο υψηλόβαθμη σχολή στο μηχανογραφικό μου. Για αυτή μου την επιτυχία χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου αρχικά που με στήριζε όλα αυτά τα χρόνια, τους καθηγητές μου σε σχολείο και φροντιστήριο, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα έφτανα εδώ, αλλά και τους φίλους και συμμαθητές μου που βοήθησαν να κυλήσει ευχάριστα η σχολική μου ζωή.».

 

mesaralive.gr  25 August, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα