Πρωτόγνωρες σκηνές στις ΗΠΑ – Άλλος ένας θάνατος, βρέθηκε πτώμα άνδρα με μώλωπες στη Μινεάπολη

Τραγικές εικόνες, πρωτόγνωρες καταστάσεις, σκηνές που αποτυπώνουν το μέγεθος της κοινωνικής αναταραχής. Όλα αυτά στις ΗΠΑ, όπου το σκηνικό παραμένει έκρυθμο, ενώ τα επεισόδια μαίνονται σε δεκάδες πολιτείες. Πόλεμος με τους αστυνομικούς, φωτιές και οργή σημειώθηκαν και πάλι, το Σάββατο βράδυ.
Οργισμένοι διαδηλωτές βρέθηκαν κοντά στον Λευκό Οίκο, ενώ στη Νέα Υόρκη πραγματοποιήθηκαν πάνω από 300 συλλήψεις.
Η νέα εξέλιξη είναι ότι το πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε κοντά σε καμμένο αυτοκίνητο το πρωί στη Μινεάπολη, όπου δολοφονήθηκε ο Αφροαμερικανός Τζορτζ Φλόιντ.
Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για ένα όχημα το οποίο φλεγόταν. Όταν οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά οι αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα ενός άνδρα που βρισκόταν σε απόσταση μερικών μέτρων από το καμμένο αυτοκίνητο και το οποίο έφερε μώλωπες.
Η ταυτότητα του θύματος και η αιτία θανάτου του δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.
Η περιοχή έχει αποκλειστεί από τους αστυνομικούς του εγκληματολογικού, οι οποίοι έχουν σπεύσει επί τόπου, ενώ έχει ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες του περιστατικού.
Δείτε επίσης
- Ζαρός: πτώση δέντρου από τους θυελλώδεςι ανέμους που πνέουν στην περιοχή
- Μετακίνηση σε βάθος 11,5 μέτρων στο Μαγαρικάρι- Δεν υπάρχει σπίτι χωρίς ρωγμές
- Κρήτη: τηλεφωνικές γραμμές ψυχολογικής υποστήριξης για τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων
- Δωρεάν στειρώσεις και ηλεκτρονική σήμανση από το Δήμο Φαιστού για ζώα συντροφιάς
- Ναυταθλήτικός Όμιλος Τυμπακίου: “ΦΑΙΣΤΟΣ RACE 2025”: Οpen Πανελλήνιος Διασυλλογικός Αγώνας
Σχετικά άρθρα
- Οργή της Άγκυρας για το βιβλίο του Μπόλτον για Τραμπ και Ερντογάν
- Σώθηκε από τον κορωνοϊό αλλά κόντεψε να… πεθάνει με τον λογαριασμό του νοσοκομείου
- ΟΗΕ: Σε αδιέξοδο η διαμάχη Κίνας-ΗΠΑ για τον ΠΟΥ
- Κορωνοϊός: Στις ΗΠΑ ο υψηλότερος αριθμός θανάτων και κρουσμάτων
- ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο δοκίμασε με επιτυχία έναν διηπειρωτικό πύραυλο