Πυρκαγιες κινητοποίησαν την Πυροσβεστική σε χωρια της ενδοχωρας

  03 February, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Πυρκαγιες κινητοποίησαν την Πυροσβεστική σε χωρια της ενδοχωρας

Επί ποδός βρέθηκε και χθες η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Κρήτη, με τα περιστατικά ευτυχώς να αποδεικνύονται εύκολα διαχειρίσμα.

Στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα εκδηλώθηκε φωτιά σε δασική έκταση και απορρίμματα στον Προφήτη Ηλία, στο Ηράκλειο. Έσπευσε ένα πυροσβεστικό όχημα με τρεις υπαλλήλους από τον 1ο Π.Σ. Ηρακλείου που έσβησε τις φλόγες, με την έκταση που κάηκε να μην ξεπερνάει τα 30 τ.μ.

Αστική πυρκαγιά σε υπολείμματα καλλιεργειών εκδηλώθηκε στις 14.24, στην περιοχή του Σκαφιδαρά του δήμου Μαλεβιζίου. Επιλήφθηκε ο 1ος Π.Σ. Ηρακλείου και έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε υπαλλήλους. Από τις φλόγες κάηκαν 20 τ.μ. γης.

Περίπου μία ώρα αργότερα, στη Σύβριτο του δήμου Αμαρίου εκδηλωνόταν πυρκαγιά σε δασική και χορτολιβαδική έκταση. Προσέτρεξαν δύο οχήματα με τέσσερις υπαλλήλους από το Π.Κ. Αγίας Φωτεινής και έσβησαν τις φλόγες, που έκαψαν μισό στρέμα γης.

Φλόγες σε δασική έκταση και σε υπολείμματα καλλιεργειών εκδηλώθηκε στις 19.18 χθες το απόγευμα στο Χουδέτσι του δήμου Αρχανών Αστερουσίων. Επιλήφθηκε ο 4ος Π.Σ. Ηρακλείου, που έσπευσε με ένα όχημα και τρεις υπαλλήλους. Η αιτία δεν έχει αποσαφηνιστεί, ενώ κάηκαν 20 τ.μ. γης.

 

  03 February, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα