Πυροβολισμοί και ένας τραυματίας στον Τσούτσουρα για τα...βοσκοτόπια

  15 May, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Πυροβολισμοί και ένας τραυματίας στον Τσούτσουρα για τα...βοσκοτόπια

Για τα βοσκοτόπια παρ’ ολίγον να γίνει μακελειό στην περιοχή του Τσούτσουρα μεταξύ μελών δύο οικογενειών που βρίσκονται στα «χαρακώματα».

Οι πληροφορίες  αναφέρουν ότι έπεσε καταιγισμός πυροβολισμών και υπάρχει ένας τραυματίας, ο οποίος νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με τραύμα στο πόδι.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης περιγράφουν ένα ασύλληπτο σκηνικό με καταιγισμό πυροβολισμών. Είναι αξιοσημείωτο πάντως ότι για την αιματηρή υπόθεση που έχει κινητοποιήσει τις αστυνομικές δυνάμεις από το μεσημέρι του Σαββάτου, δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από την τοπική ΕΛΑΣ. Η υπόθεση έγινε γνωστή μετά τη μεταφορά και νοσηλεία του τραυματία στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι οι Αρχές αναζητούν δύο άτομα, πατέρα και γιο, μέλη γνωστής οικογενείας, ενώ από την άλλη πλευρά στο ένοπλο περιστατικό φέρονται να εμπλέκονται τρία άτομα από τη δεύτερη οικογένεια.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες εκτυλίχθηκαν τα απίστευτα περιστατικά δεν έχουν αποσαφηνιστεί ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου έκαναν εκτεταμένες έρευνες σε διάφορες περιοχές την Κυριακή. Δεν αποκλείεται πάντως σήμερα ή μέσα στις επόμενες ημέρες να έχουμε νεότερες εξελίξεις όπως για παράδειγμα να εμφανιστούν στις Αρχές τα δύο άτομα τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στον τραυματισμό του νοσηλευόμενου ατόμου.

 

  15 May, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα