«Ράγισαν» και οι πέτρες στο τελευταία αντίο της Χριστίνας που ήταν μόλις 16 ετών (φωτο)

mesaralive.gr  22 June, 2018 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
«Ράγισαν» και οι πέτρες στο τελευταία αντίο της Χριστίνας που ήταν μόλις 16 ετών (φωτο)

Η άτυχη κοπέλα που «έφυγε» από τη ζωή τόσο άδικα...

Το τελευταίο αντίο είπαν φίλοι, συγγενείς και πολύς κόσμος στην 16χρονη Χριστίνας Σιγανού, ο θάνατος της οποίας έχει προκαλέσει σοκ.

Η 16χρονη, κόρη του γνωστού επιχειρηματία Γιάννη Σιγανού και της Ελένης Αλεξάκη, «έσβησε» το βράδυ της Τετάρτης.

Το κορίτσι "έσβησε" μέσα σε λίγες ώρες στο νοσοκομείο, όταν πήγε για εξετάσεις, που όμως έδειξαν κάτι πολύ σοβαρό. Εισήχθη στην εντατική, αλλά η επιδείνωση ήταν ραγδαία, και δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, εξέπνευσε.

Η τελευταία πράξη του δράματος "παίχτηκε" χθες το απόγευμα στο Τζερμιάδο Λασιθίου όπου όλοι ήταν εκεί για να αποχαιρετήσουν το χαμογελαστό κορίτσι... Συγκλονισμένοι και οι συμμαθητές της 16χρονης που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι συμμαθήτριά τους δεν θα είναι πια μαζί τους...

Tο σχολείο της άτυχης κοπέλας εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση στην οποία και αναφονται τα εξής: Ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και η μαθητική κοινότητα του Γενικού Λυκείου Νέας Αλικαρνασσού εκφράζουν την οδύνη τους για τον αναπάντεχο χαμό της μαθήτριάς μας Χριστίνας Σιγανού και εύχονται παρηγοριά και δύναμη στην οικογένειά της . Αντί στεφάνου καταθέτει ένα χρηματικό ποσό στο κοινωφελές Ίδρυμα «Φλόγα».

Δείτε φωτογραφίες από την κηδεία, όπως τις δημοσίευσε το ekriti.gr:

 

 


 

 

mesaralive.gr  22 June, 2018 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα